Underholdning

Bryllup: Så fik Tina Lund sin Allan

Så faldt bryllupsklokkerne i slag for ridepigen Tina Lund og hendes livs udkårne, den tidligere fodboldstjerne Allan Nielsen.

Glemt var for en stund al snak om dårlig økonomi og manglende bryllupssponsorer, da sensommersolen brød igennem lørdag eftermiddag og ledsagede til tonerne af 'Det er så yndigt af følges ad' det nygifte par ud af Næsby Kirke ved Sorø.

Allan Nielsen, der inden brylluppet havde givet udtryk for en vis uro i maven, holdt efter vielsen sejrssikkert om sin kone, og det celebre par kunne nu gøre sig klar til karetturen og den store bryllupsfest på Næsbyholm Slot.

Fest, kjoler og søndagsbrunch

Tina fortalte forleden til tv2.dk, at hun glædede sig allermest til at blive ført op ad kirkegulvet af sin far og til at feste igennem med veninderne og se deres flotte kjoler.

"Vi bliver 80 til festen, og søndag tror jeg vi bliver 60 til brunch."

Bryllupsrejsen er en hemmelighed

Det celebre par tager på bryllupsrejse umiddelbart efter festlighederne, men hvor turen går hen, er en velbevaret hemmelighed. Dog kræver ridesporten Tina hurtig hjem igen, så det bliver en kort en af slagsen, afslører hun.

Hører du ikke til de heldige, der skal med til bryllup, kan du som et plaster på såret se parrets kærlighedshistorie på Sputnik i to sæsoner af 'Tina Lund - helt tæt på'