Underholdning

Tina Lund spændt før sit bryllup

På lørdag den 20. august står brylluppet mellem det celebre par Tina Lund og den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen, og dermed er en æra slut for den smukke ridepige Tina Lund som værende en fri kvinde.

Parret glæder sig rigtig meget, og Tina fortæller til tv2.dk: "Det jeg glæder mig allermest til er at blive ført op ad kirkegulvet af min far, og ja så selvfølgelig at feste med veninderne og se deres flotte kjoler".

Det bliver også et bryllup, der varer i tre dage med masser af familie og gode venner.

Tina fortæller: "Vi bliver ca. 20 mennesker om fredagen, hvor vi skal grille og hygge os, og om lørdagen bliver vi 80 til festen, og søndag tror jeg, vi bliver 60 til brunch".

Mors kjole en del af brudekjolen

Det bliver ifølge Tina selv et meget traditionelt bryllup - men der er dog lige det, at bruden har hele fire designerkjoler at vælge imellem.

"Selve brudekjolen er designet af Lasse Spangenberg, men de tre andre har Ann Wiberg designet, og hun er bare blevet min nye yndlingsdesigner - det eneste jeg vil afsløre er, at der er noget af min mors kjole i Spangenberg-kjolen".

Det celebre par tager på bryllupsrejse lige efter den storslåede fest, som finder sted på Næsbyholm Slot, men hvor til er en hemmelighed, dog kræver ridesporten Tina hurtig hjem igen, så det bliver en kort en af slagsen.