Underholdning

Mads Mikkelsen: Sam hvem?

Den danske skuespiller der om 14 dage er aktuel i forårets store 3D-actionbrag, 'Clash of the Titans' fortæller om samarbejdet med Avatar-stjernen Sam Worthington.

Snart bryder kaos i den reneste form løs, når gudernes ærkefjender, Titanerne, slippes løs til en episk kamp på de danske biograflærreder i genindspilningen af klassikeren 'Clash of the Titans' -på dansk: 'Titanernes kamp'.

Med på rollelisten er danske Mads Mikkelsen, der skal flankere Sam Worthington, der mildest talt må siges at være et hot navn, efter de sidste par måneders hype over filmen Avatar, hvor han spiller den ene hovedrolle

Sam Hvem?

Danskeren oplevede dog ikke mange stjernenykker hos den australske hovedrolleindehave. Det fortalte han, da han blev spurgt om, hvordan det var at arbejde sammen med Worthington, der for et år siden var "Sam Hvem?" men nu er 'Mr. Avatar-superstjerne.'

"Det er faktisk meget rigtigt sagt. 'Sam Hvem?' Jeg mener, han er bare en skuespiller. Men han er virkelig dedikeret til det han laver. Han går meget op i sammenholdet med gruppen og sine kolleger," fortæller den danske stjerne og fortsætter de pæne ord:

"Han er en god ven, og meget karismatisk. Og så har han et kæmpe talent. Hvad kan man ellers bede om?," mener Mikkelsen, der i filmen spiller krigeren Draco, der fungerer som en slags mentor for Wortingtons karakter, Perseus.

Svært at holde masken

Draco er mildest talt lidt af en barsk fyr, og det var faktisk en af optagelsernes største udfordringer for Mads Mikkelsen, der af og til havde svært ved at holde masken:

"Vi havde det virkeligt sjovt mellem optagelserne. Jeg mener,Virkelig sjovt. Og det var ok for de andre, der kunne bruge det, når vi stod foran kameraet, men jeg måtte altså arbejde for at bide det i mig," griner skuespilleren.

'Clash of the Titans' har dansk premiere 8.April. Både i 2D og 3D.