Underholdning

Kronprinsen kysser ekskæresten

Både kronprins Frederik og kronprinsesse Mary delte kys ud til Maria Montell på den røde løber i går.

Det er mere end 10 år siden, at den blonde sangerinde sang 'Di da di' - og var kæreste med selveste kronprins Frederik. I dag er de to stadig gode venner - og det gav de et synligt bevis på, da de i går mødtes på den røde løber, til gallapremieren på Maria Montells mands film, 'Ved verdens ende.'

"Vi har holdt kontakten gennem alle år. Bare i det små, så vi er blevet opdateret. Det er herligt, at Frederik nu har sin egen familie. Jeg er så glad på hans vegne, og han har det på samme måde med mig," har Maria Montell tidligere fortalt til Billed Bladet.

Hun er også glad for Frederiks nye viv: "Mary er en skøn pige, og hun er fantastisk for Frederik," mener Montell.

Se alle billederne fra den røde løber senere i dag her på sitet!

.