Underholdning

Hjortshøj: Ingen ny Mandrillen

Fredag aften er Lars Hjortshøj klar på scenen i 'LIVE fra Bremen', men han afviser, at det bliver en ny omgang 'Casper & Mandrilaftalen.'

Når Hjortshøj går på scenen i aften i det spritnye comedyshow, er det et glædeligt gensyn med Lasse Rimmer og Casper Christensen, som Hjortshøj havde stor succes sammen med, i 'Casper & Mandrilaftalen.'

"Nogle vil sige, at jeg er vendt tilbage nu - men i mit hoved er jeg bare aldrig rigtig kommet videre. Selv om jeg har prøvet at lave nogle afstikkere, så er det her med at gøgle og klovne rundt og være klædt ud, det er jo mit lille hjertebarn," siger Lars Hjortshøj, da vi møder ham.

Det her med at gøgle og klovne rundt og være klædt ud, det er jo mit lille hjertebarn

Hjortshøj

"Jeg synes, det er et superspændende hold, der er blevet sat sammen her til showet. Hvis de havde spurgt, om jeg ville være med til at genoplive Mandrillen, så havde jeg sagt nej. Det her har ikke noget med Mandrillen at gøre, det er 10 år siden vi lavede det."

Ud over Lars selv, skal Lasse Rimmer, Christina Cederqvist, Esben Pretzmann og Julie Agnete Vang også stå på scenen og lave comedy.

Selv om Hjortshøj selv har lavet stand up for nylig, har han alligevel savnet ikke at skulle gøre det helt alene, forklarer han: "Jeg lavede jo stor turné her i foråret, men jeg har savnet at være en del af et hold. Fordi det har jeg sgu' ikke været siden Mandrillen og Langt fra Las Vegas. Jeg kan ikke komme på et bedre hold - det skulle da lige være Brian Mikkelsen - forhan er sjov!"

Hvis de havde spurgt, om jeg ville være med til at genoplive Mandrillen, så havde jeg sagt nej

Hjortshøj

Se 'LIVE fra Bremen' fredag aften her på TV 2 - kl. 21.30 (i pausen i 'Vild med dans') og igen kl. 22.10.