Winding Refn til Sundance Film Festival

Nicolas Winding Refn er en af de heldige, hvis film er blevet udtaget til Sundance Film Festival i USA.

Det skriver eb.dk. Også danske Lone Scherfigs film er med.

Begge instruktørers film er engelsksprogede. Winding Refns "Bronson" og Scherfigs "An Education."

Winding Refn er mest kendt herhjemme for sine "Pusher"-film.Sundance Film Festival blev grundlagt af skuespilleren og instruktøren Robert Redford, for at appelere til et andet publikum, end dem, der falder for de klassiske Hollywood mega produktioner og de sædvanlige Blockbuster-hittere, skriver eb.dk.Næste års festival holdes fra den 15. januar til den 25. januar.

Sundance Film Festival blev grundlagt af skuespilleren og instruktøren Robert Redford, for at appelere til et andet publikum, end dem, der falder for de klassiske Hollywood mega produktioner og de sædvanlige Blockbuster-hittere, skriver eb.dk.

Næste års festival holdes fra den 15. januar til den 25. januar.