Underholdning

Gitte Nielsen er tilbage!

Danske Gitte Nielsen - eller Brigitte Nielsen som hun hedder overthere - har været i vælten siden hun i 1979 drog til det forjættede land for at arbejde som fotomodel - og endte med at gifte sig med Sylvester "Rambo" Stallone.

Siden har hun været gift fem gange, og er mor til fire børn.

The rest is history - som man siger.

Men tro nu ikke, at det er slut med at høre fra den 185 cm høje platinblonde kvinde. Næh, nej. For 45-årige Gitte er tilbage - i ny og bedre udgave.

Som du måske har læst i vores Pakkekalender-historie, så har stjernen gennemgået en masse plasticoperationer og medvirket i næsten endnu flere talkshows gennem årene - men en ting, der har fulgt hende hele vejen, er hendes hang til de våde varer.

Men det er slut nu. For tiden kan man følge Gitte på MTV i endnu et realityshow; nemlig "Celebrity Rehab", og det ser altså ud til, at det virkede. I hvert fald er udenlandsdanskeren nu ædru, og klar til at tage hul på et nyt kapitel i sit liv.

Et nyt liv som ædru

Da hun for nylig troppede op på den røde løber til American Music Awards i L.A., var hun i topform.

"Mit liv har forandret sig det seneste halvandet år. Jeg er ædru, er holdt op med at ryge og føler virkelig at jeg er i live. Jeg har fået en ny chance her i tilværelsen. Nu fokuserer jeg udelukkende på at have det sjovt og leve sundt," fortæller brystbomben.

Eb.dk skriver, at Gitte nu får sit eget talkshow med titlen: "Brigitte help me change for the better."

"Det er et program for kvinder mellem 25 og 50, der har mistet følingen med deres liv, " fortæller Gitte.

"Jeg har overvundet så mange problemer i mit liv - haft så mange op- og nedture. Jeg har lært, at hvor der er vilje, er der en vej, og at man kan forandre sig fundamentalt. Det har jeg besluttet mig for at give pigerne en hånd med."