Underholdning

Brigitte Nielsen: Jeg har fået livet tilbage

Når MTV blænder op for "Celebrity Rehab" lørdag 6. september kl. 22.00. er der er dansker blandt misbrugerne. Den tårnhøje blondine Brigitte Nielsen kæmper side om side med celebre misbrugere om at komme sit alkoholforbrug til livs.

"Denne juli er det mit etårs-jubilæum som ædru", udtaler Brigitte Nielsen til Ekstra Bladet.

"Jeg startede først med at drikke virkelig voldsomt, da jeg blev 35-36 år. Det blev bare mere og mere og mere. Så jeg erkendte, at det her ville slå mig ihjel en dag. Og det ville være meget ydmygende", fortæller Brigitte meget ærligt om sin motivation for at lade sig skildre på godt og skidt i programmet.

Denne juli er det mit etårs-jubilæum som ædru

Brigitte Nielsen

"Alkoholen var ved at koste mig min mands og mine børns kærlighed, mit ægteskab, min forretning. Det hele".

Brigitte mener også, at både Paris Hilton og Lindsay Lohan kan kalde sig alkoholikere.

"Hvis du tager for eksempel Paris Hilton og Lindsay Lohan ... efter min mening er de begge alkoholikere. De har begge brug for at gå i rehab. Det gjorde de begge, men de tog det ikke seriøst. De tager ind, de bliver afgiftet - fire dage, hvor systemet bliver renset - men det er først derefter, det virkelige arbejde starter. De forstår ikke, hvor meget lort de står i".

"Det værste ved alkoholikere er, at de er meget seriøse løgnere. De vil lyve om alt for at få en drink. Det er virkelig slemt", fortæller Brigitte som i dag har fået sit liv tilbage, og som efterfølgende lod den tyske tv-kanal RTL filme sig, mens hun fik en helt ny krop foræret af tyske plastikkirurger.