Underholdning

Brigitte Nielsen vil være mor igen

Den tårnhøje 45-årige dansker har en mission: Først vil hun i Playboy, og derefter vil hun være mor.

Nyheden kommer efter, at Brigitte har fået sig en helt ny og toptunet krop og har lagt sprutten på hylden.

"Til december er det tyve år siden at jeg var i Playboy. Så nu er jeg tilbage i Los Angeles, hvor jeg vil få en personlig træner og blive veltrænet. Det er en god udfordring, hvis det lykkedes mig, bliver jeg meget meget glad. Hvis min krop ser godt ud, vil jeg vise folk, at jeg har arbejdet hårdt for det. Måske er det en dansk ting", forklarer den tidligere model.

Nøgenbillederne er ikke modellens eneste plan. Hun drømmer om endnu engang at blive mor. Brigitte har i forvejen fire sønner med tre forskellige mænd. Alligevel drømmer hun om at starte fertilitetsbehandling sammen med sin 30-årige mand Mattia Dessi, skriver Se og Hør.

"Mine børn har holdt mig kørende. Efter jeg har været i Playboy, vil vi prøve reagensglasmetoden. Det er meget at håbe på, men hvis det er mulig, vil det gøre os fuldendte".