Underholdning

Brigitte: Jeg drak mig halvt ihjel

Den storbarmede danske eksmodel og eksskuespillerinde Brigitte Nielsen har aldrig lagt skjul på, at hun har kæmpet med massive alkoholproblemer i mange år.

I dag er sprutten imidlertid, og heldigvis, lagt på hylden til fordel for at liv helt uden de lokkende procenter. Og den 45-årige Brigitte ved godt, hvem hun skal takke for sit ædruelige nye liv - nemlig hendes femte mand, Mattia Dessi, der til trods for sit arbejde som bartender har hjulpet Brigitte til at slippe flasken. Det skriver Her & Nu.

Jeg var så langt nede og drak så meget, at jeg troede, jeg skulle dø

Brigitte Nielsen

At det var alvor for den høje dansker, er der ingen tvivl om: "Jeg var så langt nede og drak så meget, at jeg troede, jeg skulle dø," fortæller Brigitte til ugebladet.

Og hun fortsætter: "Jeg drak og drak, til jeg næsten besvimede. Dengang var jeg i et meget ulykkeligt ægteskab, og den eneste grund, til at jeg holdt ud, var mine børn."

Det nye alkoholfri liv har Brigitte valgt at markere ved at lade sig plastikoperere for en halv million kroner. Hun har fået en ansigtsløftning, en fedtsugning, botoxindsprøjtninger, tandblegning samt en opstramning af såvel maven som barmen.

Alt dette for et bedre selvværd og for at kunne posere i Playboy - det ultimative mål for den tårnhøje, og nu nyopstrammede, dansker.