Underholdning

Brigitte Nielsen: Han er for ulækker

Den nye og forbedrede Brigitte Nielsen har atter fundet vej til tabloidmedierne med en heftig udtalelse om den engelske hestevæddeløbskommentator John McCririck, som hun kalder for både ulækker og ækel.

Skuespillerinden og realitystjernen siger, at hun endnu ikke har tilgivet John McCririck for hans uappetitlige opførsel under optagelserne af Celebrity Big Brother i 2005.

Han er så ulækker, at det er til at kaste op over

Brigitte Nielsen

"Han er så ulækker, at det er til at kaste op over. Det er desværre ikke skuespil", fortæller Brigitte til avisen The Daily Star. "Han ankom til showet med to store væskende forkølelsessår under hvert næsebor og blev ved med at tørre dem med en beskidt klud. Føj".

"Da showet var færdigt, traf jeg hans kone. Stakkels hende! Han kalder hende for "The Booby". Jeg har virkelig ondt af hende, fordi hun skal leve sammen med sådan en ulækker mandsperson", væmmes Brigitte.

Skuespillerinden fortæller også, at hun først var chokeret over, at Big Brother-produceren lige pludselig inviterede hendes tidligere svigermor Jackie Stallone med ombord.

"Først tænkte jeg: "Nu skrider jeg, når de narrer mig på den her måde", men så besluttede jeg mig for at få det bedste ud af det. Jackie og jeg havde ikke talt sammen i 17 år og blev forsonet på showet. I dag er vi fine venner", fortæller den smukke Brigitte.

Hvad ville du sige til at bo 100 dage sammen med sådan en ulækker person?