Underholdning

Se billederne: Brigitte Nielsens nye krop

Det ser ud som om, at det alligevel lykkes Brigitte Nielsen og en hel hær af plastikkirurger at holde tyngdekraften i ave.

I går aftes viste den tårnhøje dansker sig for første gang på en natklubben Dolce i det vestlige London, og hun lignede bogstavelig talt en million.

Brigitte var ulasteligt klædt i et sort miniskørt og en gul plasticjakke. Makeuppen sad perfekt og ... håret - ja, det havde hun ikke gjort så meget ved siden 1980'erne. Og ved sin side havde hun sin nye kæreste Massi Detti.

Den 44-årige blondine har de sidste mange søndage, ladet sig plastikoperere for åben skærm på den tyske tv-kanal RTL. Og alt er i sandhed blevet skiftet ud: Bryster, ansigt, mave, lår og endda alle Brigittes tænder har fået en kraftig make-over.

Om sin medvirken på tysk tv udtaler Brigitte: "Jeg ved, at min medvirken er med til at bryde nogle tabuer. Det er på høje tid, at tingene ændrer sig. Jeg føler mig ikke en dag over 30 år og vil se sådan ud".

Brigittes ultimative mål har hele tiden været at komme til at pryde forsiderne af Playboy 20 år efter sin debut.

.