Balancekonge bestiger tårne af håndvægte, men 94-årig mand stjæler totalt opmærksomheden

Selvudnævnte trænings- og balanceguru Travis Horn kom ved en fejl til at lægge en video ud, hvor han bliver udmanøvret af en pensionist på 94 år.

Travis Horn kan lave nogle utrolige tricks med sin balance, hvor han bruger forskellige effekter fra træningscentret.

På sin Instagram-profil vegas_balanceguru lægger han ofte videoer ud med halsbrækkende tricks, der kan tage træningslysten fra selv comeback- bokseren Mikkel Kessler.

Men den 20. marts lagde han en video ud, hvor han balancerer på to tårne af 2 x 9 håndvægte. En præstation i sig selv, ingen tvivl om det, men det er alligevel en ældre herre på 94 år i baggrunden, som stjæler showet.

For imens Travis Horn står på hænder på de to tårne, så kaster den ældre herre en basketbold i kurven igen og igen og igen og igen... Fem gange i alt.

Han misser ikke en eneste gang.

2.750 bolde i kurven i træk

Det er faktisk ikke hvem som helst, som kaster bolden i kurven gang efter gang. Det er den legendariske basketbold-i-kurv-ekspert Tom Amberry.

Tom Amberry var i virkeligheden fodlæge, men blev pensioneret i 1991. Han gik bort for nylig. Den 18. marts, skriver Orange County Register.

Hele sit liv var han dog et naturtalent til at ramme kurven med den brune bold. Så meget, at han blev tilbudt en plads på basketball-holdet Minneapolis Lakers som ung, men takkede nej for at læse medicin.

Da han blev pensionist, genoptog han sin passion for at kaste bolden i kurven, og kom tilmed i Guinness Rekordbog i 1993, da han på 12 timer kastede bolden i kurven 2.750 gange. 

Han var så god, at han skrev en bog om sin teknik, 'Free Throw: 7 Steps to Success at the Free Throw Line'. Han var også en meget brugt konsulent af basketball-hold, som ønskede at blive bedre til at kaste de lange skud.

Rekorden indehaves i dag af Ted St. Martin, som 28. april 1996 kastede bolden i kurven 5.221 gange.