Udskadeliggør bombe under interview: Sådan ville en kvinde have klaret afbrydelser

Den mandlige Sydkorea-ekspert havde sit hyr med at holde styr på børnene. I ny video med en kvindelig ekspert er der derimod ingen problemer.

Du har garanteret set kultinterviewet med Sydkorea-ekspert Robert E. Kelly, der afbrydes af sine børn på direkte tv.

Men hvordan havde det set ud, hvis han havde været en kvinde?

Det spørgsmål har folkene bag satireprogramet Jono and Ben stillet sig selv og besluttet sig for at teste.

Resultatet kan ses i en video på satireprogrammets Facebookside, hvor et opstillet interview med en kvindelig ”Sydkorea-ekspert” siden torsdag morgen har fået svimlende 327.000 delinger og mere end 175.000 likes.

BBC Interview Parody

Shout out to all the working women out there defusing bombs on a regular basis!

Posted by Jono and Ben on Thursday, March 16, 2017

Præcis som i interviewet med Robert E. Kelly kommer et barn ind på arbejdsværelset, men i stedet for at forsøge at skubbe hende væk hiver den kvindelige ekspert datteren op på skødet og giver hende mælk, mens hun fortsætter interviewet.

Datteren får mælk under interviewet.
Datteren får mælk under interviewet. Foto: Facebook.

Efterfølgende ordner hun madlavning og stryger skjorter, alt imens hun taler om korruption i Sydkorea.

Madlavningen klares også under interviewet.
Madlavningen klares også under interviewet. Foto: Facebook

Toilettet bliver også renset, og heller ikke et SWAT-team fra politiet kan fjerne ekspertens fokus. Mens hun taler, griber hun en tang og uskadeliggør en bombe, de holder frem for hende.

Bomben uskadeliggøres.
Bomben uskadeliggøres. Foto: Facebook

Til sidst kommer hendes mand ind og spørger febrilsk, hvor hans anden sok er. Hustruen fortsætter, men efter studieværten har sagt til hende, at hun tydeligvis har travlt, slukker hun kameraet og siger:

- Ok lad os finde den sok!

Familien: Vi var bekymrede

Tidligere på ugen stod hovedpersonen i det oprindelige interview, Robert E. Kelly, frem sammen med sin familie og fortalte om klippet, der på bare en uge har gjort ham verdenskendt.

- Vi så den flere gange, og vores familier har også set den, og alle, vi kender, synes, den er temmelig sjov. Så vi forstår, hvorfor folk finder det morsomt at fange en almindelig familie så pludseligt, siger Robert E. Kelly i det nye interview med BBC - se det herunder:

The interrupted interview - take two

Professor Robert Kelly is back - this time his wife & children are meant to be in shot! #BBCDad The full interview: http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-39267005

Posted by BBC News on Tuesday, March 14, 2017

I det nye interview optræder professorens kone, Jung-a Kim, endnu engang – denne gang dog helt med vilje og rolig.

Selvom interviewet har fået folk til at grine verden over, så var det ikke kun sjovt hjemme hos familien i Sydkorea, efter Skype-forbindelsen blev kappet til BBC, fortæller hun.

- Ja, vi grinte. Vi grinte rigtig meget. Men samtidig var vi bekymrede, fortæller Jung-a Kim.

Professoren giver hende ret.

- Vi var bekymrede for, at BBC aldrig ville ringe til os igen. Det var vores første reaktion – en slags skuffelse - at vi fuldstændig havde ødelagt vores forhold til jer, siger Robert E. Kelly i interviewet med BBC, mens hans yngste barn sidder på hans knæ.