Fireårige Axel har taget hele Danmark med storm: Se hans vilde jubel her

Selv om målet ikke tæller i en vigtig fodboldkamp, kan man godt blive rigtig glad og stolt alligevel. Fireårige Axel imponerer med jubelspring.

I 1998 snakkede alle om Brian Laudrups overlegne jubelscene, da han scorede mod Brasilien i VM-kvartfinalen, og seks år tidligere grinede folk med, da Claus Christiansen i ren glædesrus over Kim Vilforts mål hoppede så højt, at han ramte forbi bunken af medspillere på plænen i EM-finalen mod Tyskland.

Og i denne uge smiler folk, når de ser det virale videoklip, hvor fireårige Axel Gregersen jubler, springer og 'dabber' efter et flot mål ved en teknik-post til Vilbjerg Cup, hvor 10.000 fodboldspillere var mødt op.

Her var der nemlig udover fodboldkampe også mulighed for at finpudse sin teknik, og den mulighed benyttede Axel Gregersen sig af.

- Jeg synes, det er sjovt at tackle og prøve at få bolden og stå på mål, fortæller han til TV/MIDT-VEST, der også er så heldige at få hans mål på video.

Se det søde og sjove klip øverst i artiklen.

Hitter på Facebook

Klippet med Axel Gregersen er siden gået viralt og er i skrivende stund blevet liket over 19.000 gange og set over 877.000 gange på Facebook. Her tagger folk flittigt hinanden, hvilket har hevet antallet af kommentarer op på 6.667.

Herunder kan du se hele TV/MIDT-VESTs udsendelse fra Vilbjerg Cup.