Big Fat Snake-forsangers opslag deles vildt: Har aldrig set noget lignende

16x9
Videoen har Anders Blichfeldt lagt op på Facebook-siden 'Missing People Denmark' Foto: Facebook

Forsangeren fra den danske gruppe 'Big Fat Snake' hitter lige nu på de sociale medier, efter han sent i går aftes optrådte i en video, der blev lagt op på siden 'Missing People' på Facebook.

Han havde filmet sig selv på vej hjem fra en julekoncert i Nibe, hvor han havde fået øjnene op for det arbejde, den frivillige forening gør.

En mand var forsvundet, og en stor eftersøgning var sat i gang af foreningen Missing People, der netop træder til, når mennesker forsvinder, og politiet ikke kan gøre mere.

De assisterer også politiet, når store områder skal finkæmmes eller lange havnekajer skal undersøges i eftersøgningen af forsvundne personer.

- Det er en forening, som gør et fantastisk stykke arbejde. Dem kan jeg anbefale på det varmeste. Det er helt vildt, hvad de har fået organiseret af frivillige, siger Anders Blichfeldt i videoen, der er blevet set mere en d 23.000 gange alene de første 12 timer på Facebook.

Han fortæller også, at han aldrig havde set noget lignende.

- Jeg fik simpelthen lyst til at tage mine gummistøvler på og gå ud og være med. Det kunne jeg ikke, for jeg skulle spille koncert.

- Det er sådan noget, der skal til, for at vores verden bliver et rigtig godt sted at være.

Du kan se Anders Blichfeldt i videoen herunder her på Facebook

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) {  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];  if (d.getElementById(id)) return;  js = d.createElement(s); js.id = id;  js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3";  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-video" data-allowfullscreen="1" data-href="/Missingpeopledk/videos/vb.1503399156558185/1708041662760599/?type=3"></div>

 

Missing People blev startet af René Nielsen, efter han var blevet inspireret af Sverige, der har en lignende forening.

I eftersøgningerne gør man brug af teorier og akter fra den private eftersøgnings globale Katekismus International Search & Rescue Incident Database, der er en halvoffentlig database med detaljer fra 50.000 sager om forsvundne mennesker.

Foreningens Facebook-side har over 33.000 likes.