Louise Wolff klar til 'Go' morgen': Jeg skal nok begå fejl

16x9
Louise Wolff debuterer som vært på 'Go' morgen Danmark' mandag den 1. juni. Foto: Scanpix

Se 'Go' morgen Danmark' på TV 2 PLAY Mandag den 1. juni ringer vækkeuret tidligt hjemme hos tv-værten Louise Wolff.

Se 'Go' morgen Danmark' på TV 2 PLAY

Mandag den 1. juni ringer vækkeuret tidligt hjemme hos tv-værten Louise Wolff. For klokken 6.35 toner hun nemlig frem på skærmen som ny vært på 'Go' morgen Danmark'.

Louise Wolff har i en lang årrække været en af de mest profilerede værter på DR, hvor hun har været vant til at arbejde noget senere på dagen, end det bliver tilfældet fra den 1. juni. Men den 36-årige tv-vært er klar til at stå tidligt op og glæder sig til at tage hul på sit nye værtsjob.

Læs også: Forlader DR: Hun er ny vært på 'Go’ morgen Danmark'

- Jeg skal ikke sige, det er nemt, når vækkeuret ringer klokken 3.30, men jeg har øvet mig, og det er ikke så hårdt, som jeg troede, det ville være. Man har lidt grus i øjnene de første tre minutter, men så er det bare med at få noget vand i hovedet og komme i gang. Jeg glæder mig meget til at begynde på 'Go' morgen Danmark'. Jeg har allerede været med i studiet og i hele processen flere gange, siden jeg stoppede på DR, og der er en sindssygt god stemning i studiet om morgenen, siger Louise Wolff til TV 2.

Selvom Louise Wolff har mere end ti års erfaring som tv-vært, tror hun, at hun sagtens kan komme til at begå et par begynderfejl, når arbejdsgiveren nu hedder TV 2 og ikke DR.

Læs også: Du er ikke alene, Talbot: De dummede sig også på live-tv

- Der er jo nogle ting, der er indgroede efterhånden, og det kan sagtens ske, at jeg kommer til at sige noget forkert. Men noget af det, jeg har lært gennem årene, er, at folk godt kan lide, når man laver fejl. Det bliver nemt kedeligt, hvis man er perfekt. Laver man fejl, skal man huske på, at folk sidder derhjemme og griner lidt med, og så gælder det om også at have overskud til at kunne grine af sig selv, siger Louise Wolff.

Louise Wolff har i sin tid på DR været vært på adskillige store shows, heriblandt Dansk Melodi Grand Prix 2013, hvor hun fik selskab af Lise Rønne og Sofie Lassen-Kahlke.
Louise Wolff har i sin tid på DR været vært på adskillige store shows, heriblandt Dansk Melodi Grand Prix 2013, hvor hun fik selskab af Lise Rønne og Sofie Lassen-Kahlke. Foto: Scanpix

Finder tryghed hos Resen
Hun er til gengæld helt sikker på, at hun nok skal kunne finde god hjælp hos sin medvært mandag morgen, Morten Resen. De to kender hinanden fra P3-programmet 'Strax', og Louise Wolff betegner sin kollega og ven som en af de "mest tjekkede og grundige mennesker i tv-branchen".

- Alle, der arbejder sammen med Morten, er imponerede over, hvad han ved og kan overskue. Jeg skal nok komme i tvivl om 100 ting, men så ved jeg, at jeg bare kan se over på Morten, og så ved han sikkert allerede, hvad jeg vil spørge om, siger Louise Wolff.

Læs også: Vildt grineflip i 'Go' morgen Danmark': Ikke til at holde i munden

I sine mange år som både radio- og tv-vært har Louise Wolff interviewet et hav af kendte og ukendte fra både ind- og udland. Der er dog særligt én person, hun stadig mangler at interviewe, fortæller hun.

- Hvis Hillary Clinton lægger vejen forbi, skal jeg helt sikkert nok stille mig op i køen og stille nogle spørgsmål. Lige for tiden er jeg som så mange andre også farvet af valgkampen herhjemme og føler mig priviligeret over at kunne få lov til at stille politikerne de spørgsmål, danskerne gerne vil have svar på, siger Louise Wolff og tilføjer:

- Og så vil jeg altid gerne have besøg af Ole Henriksen. Han er sjov at krydse klinger med.

Se 'Go morgen Danmark' på TV 2 PLAY