Prinser og prinsesser kæmper med familiefotoet

Der blev rykket rundt og omrokeret nogle gange, da kongefamilien i dag stillede op til familiefotografering på Gråsten Slot.

Der blev rykket rundt og omrokeret nogle gange, da kongefamilien i dag stillede op til familiefotografering på Gråsten Slot.

Traditionen tro dukkede store dele af kongefamilien op på Gråsten Slot, hvor regentparret har sommerresidens, og stillede op til årets helt store familiefoto.

Alle otte børnebørn var med
Og det går sjældent stille for sig, når dronningen og prinsgemalen inviterer hele familien på besøg, der er nemlig en del. Til begivenheden kom dronningens to sønner og to svigerdøtre samt alle otte børnebørn, Nikolai, Felix, Henrik, Athena og Christian, Isabella, Vincent og Josephine.

Derudover kom prinsesse Benedikte, hendes datter prinsesse Alexandra, svigersønnen greve Jefferson og parrets to børn Richard og Ingrid også.

De i alt 19 kongefamiliemedlemmer måtte bruge lidt tid på at få stillet klar til foto, det var især de små prinser og prinsesser, der havde lidt svært ved at finde sig til rette, og til sidst så prins Joachim sig nødsaget til at sætte lkille prins Henrik op på skuldrene. Du kan se en video fra fotograferingen ovenfor.

Du kan se hvor meget de små prinsesser og prinser er vokset siden sidste besøg på Gråsten Slot, og se hvordan det gik med at få styr på familiefotoet dengang i artiklerne her og her.