Her er håndboldlandsholdets kærester

Her er håndboldlandsholdets kærester De er gode til at score på håndboldbanen. Men de er så sandelig også gode til det udenfor banen.

Her er håndboldlandsholdets kærester

De er gode til at score på håndboldbanen.

Men de er så sandelig også gode til det udenfor banen. Go’ morgen Danmarks Morten Resen mødte lørdag morgen fire kvinder på en cafe i Herning.

Fire kvinder med i hvert fald to ting tilfælles, de er alle kærester med en håndboldspiller på det danske herrelandshold, og de var alle meget nervøse under fredagens semifinale.

- Jeg havde det meget dårligt i første halvleg, og jeg tænkte, at det gik galt, egentlig også i anden halvleg. Det kunne tippe frem og tilbage, men så tog de heldigvis sejren til sidst, så kunne jeg være mere rolig, fortæller Regitze Mark, der er kæreste med Mads Christiansen.

- Lige præcis i går heppede jeg nok lidt mere end de andre gange. Jeg var i hvert fald ret hæs efter kampen, fordi jeg buhede så meget af de andre, når de var i angreb. Jeg var meget nervøs for, at de skulle tabe, siger Maria Cochet Myllerup, der er kæreste med Kasper Søndergaard.

- Jeg var lige så nervøs som Maria. Jeg tænkte lige der i første halvleg, at lad nu være med at smide den her væk, vi skal have noget guld nu, siger Sara Jemon Svan.

Fik tårer i øjnene
Da håndboldkæresterne overværede de hektiske 60 minutters semifinale fredag, så slog det pludselig én af dem, at hvis herrerne tabte, ville det være værst for fansene.

- Vi er jo vant til dagligdagen omkring håndbold, hvor alt drejer sig om håndbold og om at vinde, det er meget vigtigt for Hans og familien.

- Men så tænkte jeg på alle de frivillige og fansene, der er rejst langvejsfra, og så tænkte jeg, åh nej det er næsten værre for alle dem, hvis det skulle gå galt, siger Jeanette Mackenhauer, der er kæreste med Hans Lindberg.

Fredag morgen kunne se hendes mand i Go’ morgen Danmark, hvor seks færøske piger fik lov at møde Hans Lindberg, og det var noget der rørte hende.

- Jeg fik tårer i øjnene og tænkte, betyder han så meget for andre? Det er mærkeligt, for jeg elsker ham jo, og vi er gift, men at andre, som egentlig ikke kender ham personligt har så store følelser for deres idol, det synes jeg var meget betagende, siger hun.