Den berømte brudepige fik endelig sin gom ved smukt bryllup

Hertuginde Cathrines næsten lige så berømte søster fik i dag sin mand, da Pippa Middleton sagde ja til James Matthews ved et smukt bryllup.

Med et trylleslag blev Pippa Middleton kendt i hele verden, da hun deltog i sin søsters Kate Middletons bryllup.

I dag var turen så kommet til 33-årige Pippa, da hun efter ni måneders forlovelse skulle sige ja til gommen 41-årige James Matthews ved en privat ceremoni i St. Marks kirke og reception på forældrene Carole og Michael Middletons landsted i Bucklebury, vest for London. 

Pippa Middleton ankommer til sit bryllup i St. Marks kirke sammen med sin far, Michael Middleton.
Pippa Middleton ankommer til sit bryllup i St. Marks kirke sammen med sin far, Michael Middleton. Foto: POOL / Scanpix Denmark

Brylluppet var planlagt til at begynde kl. 12.30 dansk tid, men det blev forsinket en lille halv time, hvorefter bruden dukkede op i en smuk hvid kjole fra den britiske couture designer Giles Deacon. Knap så stor en overraskelse, da han er blevet spottet flere gange til møder hos Pippa Middleton og James Matthews, skriver Daily Mail.

Selvom brylluppet ikke var mellem royale, så har det dog tiltrukket sig en del opmærksomhed, da flere kongelige også deltager i brylluppet, blandt andet Prins Harry, Prins William og selvfølgelig også hertuginde Kate af Cambridge.

Omkring 120 mennesker var inviteret med til ceremonien i kirken og cirka 300 ventes at deltage i den efterfølgende reception og fest i et stort glashus, som er blevet rejst ved Carole og Michael Middletons landsted. 

Catherine, hertuginde af Cambridge, holder styr på brudepiger og brudesvende. Til venstre kan man lige se prinsesse Charlotte.
Catherine, hertuginde af Cambridge, holder styr på brudepiger og brudesvende. Til venstre kan man lige se prinsesse Charlotte. Foto: Justin Tallis / Scanpix

Brudens forældre tager regningen

En gammel og næsten uddød tradition foreskriver, at det er brudens forældre, som betaler regningen. Dette skyldes, at gommen i gammel tid skulle bruge sine spareskillinger på at uddanne sig, så han kunne forsørge datteren, skriver Bryllupsklar.dk.

Til dagens store begivenhed forlyder det dog, at det er Pippa Middletons forældre, som har haft den store pengepung fremme for at betale for gildet.

Et stort glashus er blevet fragtet ind fra Belgien, hvor de 300 gæster skal spise under kirsebærtræer, skriver Hello.

Prins William og prins Harry går mod kirken inden ceremonien. Hertuginde Catherine holdte styr på brudebørnene imens.
Prins William og prins Harry går mod kirken inden ceremonien. Hertuginde Catherine holdte styr på brudebørnene imens. Foto: JUSTIN TALLIS / Scanpix Denmark