Marie slår Mary: Her er årets smukkeste kjoler

16x9
Prinsesse Maries kjole af Rikke Gudnitz er kåret som 'Årets kongelige kjole 2015' af Billed-Bladets læsere. Foto: Hanne Juul, Billed-Bladet / Hanne Juul, Billed-Bladet

BILLED-BLADETs læsere har stemt om, hvilke kjoler der er årets flotteste. Vinderen i kategorien Årets kongelige kjole 2015 blev prinsesse Marie.

Rikke Gudnitz er designeren bag prinsesse Maries elegante, mørkeblå blondekjole skabt i såkaldt eyelash-blonde.

Kjolen er delt i to dele med et lille skød på overdelen, der desuden har transparente ærmer. Den slanke nederdel ender ud i et mellemstort slæb.

Prinsessen bar for første gang kjolen i forbindelse med dronningens 75-års fødselsdag i april 2015.

Læs også: Her er vinderne: Årets flotteste kjoler 2015

Stolt designer står bag kjolen

Designer Rikke Gudnitz er både glad og stolt over, at hendes White Label-kjole har vundet BILLED-BLADETs kjole-konkurrence. 

- Jeg er rigtig glad og stolt over at vinde Årets kongelige kjole 2015 med prinsesse Maries kjole. Især også fordi det er første gang, prinsesse Marie vinder BILLED-BLADETs konkurrence, siger Rikke Gudnitz.

Læs også: Thomas Evers Poulsen viser sin nye tatovering – se billedet her

Billed-Bladets læsere har kåret prinsesse Maries kjole som 'Årets kongelige kjole', Sarah Grünewalds som 'Årets kjole' og prinsesse Sofias som 'Årets brudekjole' ved den årlige kjoleafstemning.
Billed-Bladets læsere har kåret prinsesse Maries kjole som 'Årets kongelige kjole', Sarah Grünewalds som 'Årets kjole' og prinsesse Sofias som 'Årets brudekjole' ved den årlige kjoleafstemning. Foto: Hanne Juul, Henrik Ohsten, Henrik Montgomery / Billed-Bladet, TV 2, Scanpix

Hvid drømmekjole vandt suverænt

I kategorien Årets kjoler 2015 er det Vild med dans-værten Sarah Grünewald, der hiver sejren hjem i en smuk Jesper Høvring-kjole, som hun netop bar i Vild med dans.

Den kridhvide uldgeorgette-kjole har også en særlig plads i designerens Jesper Høvrings hjerte. Han har aldrig før fået så mange likes på en kjole på de sociale medier.

Årets brudekjole 2015-titlen gik til drømmekjolen, som prinsesse Sofia bar til sit bryllup i juni.

Læs også: Mikkel Beha Erichsen og familien: Kurs mod nye fjerne kyster