Dansk Hollywood-stjerne er blevet mor som 54-årig

16x9
Det er skuespillerens femte barn. Hun har i forvejen fire sønner fra tidligere ægteskaber. Foto: Ben Stansall / Scanpix Denmark

Både fans og medier har spekuleret i, om Brigitte Nielsen nu også var gravid. Hendes mand bekræfter familieforøgelse.

Den danske model, skuespiller og reality-stjerne Brigitte Nielsen er nu blevet mor for femte gang.

Hvem er Brigitte Nielsen

Brigitte Nielsen er en dansk skuespiller og model.

Hun har blandt andet medvirket i filmene Red Sonja og Rocky IV. Efterfølgende er hun også blevet kendt for sin medvirken i en række realityprogrammer i USA og Storbritannien.

Skuespilleren er gift med den 39-årige Mattia Dessi, der er bartender og tidligere model.

Tidligere har hun været gift med racerkøreren Raoul Meyer fra 1993 til 2003, Sebastian Copeland fra 1990 til 1992, Sylvester Stallone fra 1985 til 1987 og den danske filminstruktør Kasper Winding fra 1983 til 1984.

Udover den nyfødte datter har hun tre voksne sønner.

Det oplyser hendes 15 år yngre mand, Mattia Dessi, til People Magazine.

- Vi er ovenud lykkelige over at byde vores smukke datter velkommen i vores liv. Det har været en lang rejse, men det hele værd. Vi har aldrig været mere forelskede, siger han.

Den første datter

Den lille pige, der ved fødslen vejede cirka 2,5 kilogram, blev forenet med sine forældre i Los Angeles, USA, fredag og skal hedde Frida.

Brigitte Nielsen har i forvejen fire voksne sønner fra tidligere ægteskaber, og Frida bliver dermed hendes første datter.

De nybagte forældre har ikke andre børn sammen, men har har været gift siden 2006. Og selvom det er skuespillerens femte, så er det også det ægteskab, der har varet længst. 

Viste billede af babybule

Skuespilleren annoncerede sit femte barns ankomst på det sociale medie Instagram tilbage i maj, hvor hun poserede med hænderne på en synlig babybule.

”Familien bliver større”, skrev hun til billedet - næsten ti år efter hun offentligt ytrede et ønske om familieforøgelse.

- Børnene er dem, som holder mig i gang. Efter jeg har optrådt i Playboy, vil vi prøve med reagensglasbehandling. Det kræver meget, men hvis det er muligt, vil vores pakke være komplet, sagde Brigitte Nielsen til Hello Magazine i 2008.

Spekulationer omkring graviditet

Efter familieforøgelsen blev annonceret, blev den udover en masse lykønskninger også mødt med skepsis fra flere fans og internationale nyhedsmedier.

Spekulationerne gik på, hvorvidt hun overhovedet var gravid, eller om familieforøgelsen foregik på anden vis. De opstod på baggrund af et billede, hvor skuespilleren kunne fremvise det, der ligner en noget mindre mave - dog under påskuddet af, at sort slanker, skrev hun.

Der blev også stillet spørgsmålstegn ved, om en graviditet overhovedet var mulig for en på Brigitte Nielsens alder – skuespilleren fylder 55 år i juli.

Sene fødsler hos andre kendisser

Den danske kendis er dog kun den seneste i rækken af Hollywood-personligheder, der er blevet mor sent i livet.

Sidste år fødte sangerinden Janet Jackson sit første barn i en alder af 50 år, og i april offentliggjorde den 48-årige skuespillerinde Rachel Weisz, at hun og manden Daniel Craig venter deres første barn.

Specielt med Janet Jackson var der mange skriverier om, hvordan det kunne lade sig gøre at blive gravid i så sen en alder.

TV 2 har forsøgt at få en kommentar fra Brigitte Nielsen for blandt andet at få af- eller bekræftet, om hun selv har båret barnet. Det er endnu ikke lykkedes.