Superstjerne truer fan under koncert: - Hvis du ikke stopper, smadrer jeg dig

16x9
Den canadiske rapper Aubrey Drake Graham tillader ikke hvad som helst til sine koncerter. Foto: Scanpix

Dårlig opførsel fra en fan til en Drake-koncert fik sangeren til at stoppe midt i et nummer.

Det blev for nyligt meget tydeligt, hvad den verdenskendte sanger Drake mener om sexchikane og overgreb.

Under en koncert på en natklub spottede han en mand, der benyttede lejligheden til at komme lige lovlig tæt på kvinderne.

Og det gik ikke ubemærket hen. Den 31-årige sanger fik omgående stoppet musikken for at give overgrebsmanden tørt på.

Hvis du ikke stopper med at befamle kvinderne, kommer jeg ned og smadrer dig

Drake

Stor jubel fra publikum

Det hele udspillede sig på en natclub i Sydney, hvor Drake optrådte efter en koncert, og fra sin plads oppe på dj-pulten rettede han en anklagende finger mod manden.

- Hvis du ikke stopper med at befamle kvinderne, kommer jeg ned og smadrer dig, råbte Drake.

Hans trussel blev opfulgt af jubel og tilråb fra resten af de mange tilskuere. Og inden musikken blev sat i gang igen, understregede stjernen endnu en gang, at der vankede tæsk, hvis ikke manden stoppede sit gramseri.

A post shared by louisesukari (@louisesukari) on

Episoden blev fanget på video af en fan, der efterfølgende har lagt den på de sociale medier, hvor hun kalder sangeren både "en helt" og "en legende".

I kølvandet af stor skandale

Videoen af den verdenskendte sanger, der satte ind overfor sexchikane til sin koncert, kommer i kølvandet af den seneste tids mange overskrifter omkring overgreb i filmbranchen.

Især Hollywood-produceren Harvey Weinstein har været i søgelyset, og over 100 kvinder er stået frem og har fortalt, hvordan han blandt andet inviterede dem op på hotelværelser og overfaldt eller chikanerede dem på forskellig vis.

Weinstein-skandalen har ikke kun fået betydning i Hollywood. Verden over er kvinder deler kvinder i øjeblikket historier om seksuelle krænkelser under hashtagget #Metoo.