Sofie Lassen-Kahlkes kjole gik op midt under dans: - Og så er kjolen bare pivåben

Det gik helt op i limningen for Sofie Lassen-Kahlke inden kvartfinalen – bogstavelig talt.

Der var store armbevægelser, sydlandsk temperament og taktfaste trin, da de fire par i kvartfinalen af ’Vild med dans’ prøvede kræfter med den argentinske tango.

For Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen gik det så vildt for sig, at nydanserens sommerlige tangokjole gik fra hinanden – midt under generalprøven.

- Jeg mærker et eller andet, men jeg kan ikke se det, og så danser jeg videre. Men så i slutposituren kan jeg mærke, at jeg får en kjole i hovedet, og så kigger jeg ned, og så er kjolen bare pivåben. Jeg var så meget inde i dansen, at jeg slet ikke lagde mærke til det, fortæller Sofie Lassen-Kahlke.

Hendes dansepartner Michael Olesen bemærkede dog godt, hvad der var sket.

- Jeg tror, der gik ti sekunder inde i dansen, og så kunne jeg høre det sagde "klitsch". Og så tænkte jeg: "Vi må bare fortsætte", siger han.

Som danser må det være en af de værst tænkelige øjeblikke, når kjolen går fra hinanden midt i dansegulvets spotlys. Sofie Lassen-Kahlke tog dog kjolekikset med ophøjet ro bagefter.

- Jeg havde heldigvis en rigtig flot bodystocking på. Og hvis jeg havde lagt mærke til det, havde jeg også danset videre. Herregud, det var jo bare en bodystocking, siger hun.

Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen Video: Maria Thuesen Bleeg

Forfulgt af tøjuheld

Det er ikke første gang, at parret oplever problemer med tøj undervejs i ’Vild med dans’.

I et af de tidligere programmer sprak Michael Olesens skjorte på live tv. Heldigvis havde han en jakke udover, så den ødelagte skjorte ikke stjal opmærksomheden fra dansen.

Til gengæld gjorde Michael Olesen det til et af sine faste ritualer, at han skal bære lige netop den skjorte til generalprøverne. Det er nu blevet hans lykkeskjorte.

Konkurrencen om finalepladserne spidser til. Se de største øjeblikke fra denne uges Vild Med Dans her. Video: Carina Buus

Vi går all in

Heldigvis var det bare til generalprøven og ikke på direkte tv, at Sofie Lassen-Kahlkes kjole gik op.

Men hvad er det med de to og tøj, der går fra hinanden. Danser de for vildt?

- Vi går all in, vi vil have max ud af hver fredag, man ved ikke, hvornår det slutter. Så ryger der en skjorte, så ryger der en kjole, siger Michael Olesen med et grin.