Ariana Grande overrasker børneofre på hospitaler efter terrorangreb

16x9
Arania Grande bragte smilet frem hos otte-årige Lily Harrison, der er en af de mange indlagte børn i Manchester. Foto: Lauren Thorpe

Den amerikanske sangerinde bragte smil og tårer frem hos børn og forældre med sit besøg.

22. maj 2017 står nu mejslet i historien som dagen, hvor 22 mennesker mistede livet og mere end hundrede blev kvæstet, da en bombe sprang i Manchester Arenas foyer, kort tid efter et show med Ariana Grande var afsluttet. 

Mange af de kvæstede var børn og unge mennesker, som i dagene og ugerne efter angrebet har været bundet til en seng på et af de nærliggende hospitaler. 

Men fredag aften fik nogle heldige patienter endelig brudt rutinen på den bedst tænkelige måde, da deres idol, Ariana Grande, overraskede flere af dem med besøg. 

Det skriver flere britiske medier, blandt andet, The Guardian, Manchester Evening News og The Independent

En af patienterne er 10-årige Jaden Farrell-Mann som er indlagt på Royal Manchester Children's Hospital. Hun brækkede begge ben i angrebet og blev yderligere såret af de fragmenter, som terroristerne havde pakket om bomben for at give maksimal skade. 

This means more to us than all the amazing things people have done this week.when your daughter asks after her 2nd...

Posted by Peter Mann on Friday, June 2, 2017

- Dette betyder mere for os end alle de fantastiske ting, folk har gjort for os den sidste uge. Er så glad for, at hun (Ariana Grande) kom, at jeg kunne bryde ud i gråd. Har aldrig set Jaden så glad. Græd endda selv igen, skriver hendes far, Peter Mann, på Facebook, hvor han også har lagt ovenstående billeder op fra besøget. 

Ariana Grande delte selv et billede af Jaden Farrell-Mann på sin Instagram-profil.

Sangerinden havde bamser og solsikker med til børnene. 

- Vi sad bare og så tv, og så kom Ariana Grande pludselig ind. Det var en kæmpe overraskelse, siger Jadens mor, Sharon, til Manchester Evening News.

Der var også tid til at stille op til foto med læger og sygeplejersker. 

Ariana Grande pasó todo el día en el hospital de Manchester visitando a las víctimas del atentado. Llevó girasoles, osos de peluche y mercancía para todos ellos. 💓 ¡QUE GRAN CORAZÓN TIENE NUESTRA ARIANA! :') 👏

‎Posted by Ariana Grande Perú on‎ שישי 2 יוני 2017

Ariana Grande er tilbage i Manchester for at give en velgørenhedskoncert, hvor hun får følgeskab af blandt andre Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry og Miley Cyrus.

Billetterne blev revet væk, og koncerten kunne melde alt udsolgt på seks minutter.

Se støttekoncerten på TV 2 søndag klokken 22.30.  

De døde under terrorangrebet i Manchester