Caroline Wozniacki 'begejstret og beæret' over nye badetøjsbilleder

16x9
Caroline Wozniacki er med i Sports Illustrateds swimsuit-udgave. Foto: Alex Goodlett / Scanpix Denmark

For tredje år i træk er den danske tennisspiller en del af Sports Illustrateds berømte badetøjsudgave.

Amerikanske Sports Illustrated udgiver onsdag deres årlige særudgave med badetøjsbilleder, og endnu engang er Caroline Wozniacki at finde i magasinet. 

Den danske tennisspiller, der i øjeblikket deltager i WTA-turneringen Qatar Open, har i den anledning lagt to billeder på de sociale medier, hvor hun optræder i en neongul og en grøn badedragt.

- Så begejstret og beæret over at være med i udgaven for tredje år i træk, skriver hun blandt andet til det ene af billederne, der er fotograferet i de caribiske Turks- og Caicosøer. 

Den danske tennisstjerne får følgeskab i magasinet af kollegerne Serena Williams og Genie Bouchard, ligesom den danske model Nina Agdal er med.

I en video på Sports Illustrateds hjemmeside fortæller Caroline Wozniacki, at hun har haft det sjovt med fotograferingen og med at tage chancer. 

Her afslører hun også, at hun var genert det første år, hun blev fotograferet, og at bodypaint-udgaven i 2016 var ude af hendes komfortzone. 

- Jeg tror, jeg er lidt mere komfortabel i år og kender min krop bedre og hvilke vinkler, der virker, siger hun. 

Se hele galleriet med Caroline Wozniacki lige her. 

Sports Illustrated udkom med deres første badetøjsudgave i 1964 - og på årets forside er den 24-årige model Kate Upton for tredje gang. Hun var også på forsiden i 2012 og 2013.

Iført bodypaint 

Sidste år overraskede Caroline Wozniacki, da hun blev fotograferet i en lidt mere vovet badetøjsversion - kun iført bodypaint.

Sådan så billederne ud:  

I 2015 var den danske tennsistjerne iførte hvidt badetøj - her er nogle af billederne: