Her giver Mads Mikkelsen nervøs ZULU-vært et kram: - Bare rolig, alt er godt

Værten på aftenens 'ZULU Awards' blev så overvældet af Mads Mikkelsens stjernestatus, at han gik i stå midt i sit interview.

At være kendt er ikke ensbetydende med, at man ikke selv kan blive nervøs og fuldstændig mundlam, når man møder andre kendte. Det måtte komikeren Ruben Søltoft sande, da han var vært på 'ZULU Awards', der sendes søndag fra klokken 20.25 på TV 2 ZULU.

Under showet skulle han interviewe vinderen af prisen for "Årets danske skuespiller", Mads Mikkelsen, men allerede efter første spørgsmål fik han pludselig svært ved at huske, hvad han skulle sige.

- Jeg kan mærke, at det her er lidt større for mig, end jeg havde regnet med, udbryder Ruben Søltoft, mens han prøver at lede efter ordene til sit spørgsmål.

Reddet af et bamsekram

Heldigvis er den 51-årige verdensstjerne lynhurtig til at redde situationen.  

- Er det rigtigt? Så skal du have en bamsekrammer. Bare rolig, alt er godt, forsikrer Mads Mikkelsen.

Bamsekrammet lader til at virke, for Ruben Søltoft kommer kort tid efter videre med sit interview.

Troede ikke Mikkelsen ville tale med ham

Efter showet får TV 2 fat i Ruben Søltoft, der afslører, at han faktisk slet ikke havde regnet med, at Mads Mikkelsen ville interviewes af ham. Derfor kom det helt bag på ham, og han gik i stå.   

- Jeg får at vide i går, at der lige skal stilles en scene op, og om jeg lige gider at interviewe en af gæsterne. Så siger jeg: hvem er den største stjerne? Så siger de: Mads Mikkelsen, og så siger jeg: ”Jamen, så skal det være Mads”. Og så gider han godt, siger ZULU Awards-værten og fortsætter:

- Og så var jeg sådan lidt ”fuck”. Jeg havde hele tiden regnet med, at han ville melde fra helt til det sidste, men så kom han bare ned til mig der, forklarer Ruben Søltoft.

Kom til at spytte på atletik-stjerne 

Og det kan næppe overraske nogen, at Mads Mikkelsen, der for nylig spillede med i de to storfilm ’Doctor Strange’ og ’Rogue One’, før har oplevet, at folk er blevet lidt perplekse og generte i hans selskab, også selv om de selv er fra ”kendisverdenen”.

- Det var enormt sødt, men det er jo noget underligt noget. For jeg sidder jo også og ser tv og har fødderne oppe og drikker tv, og ser de her mennesker på tv, som så lige pludselig bliver helt "starstruck" af at møde mig. Sådan er det, det ville jeg også være, når jeg mødte nogen. Vi er jo bare nogle mennesker, siger han til TV 2.

Mads Mikkelsen i filmen 'Doctor Strange'
Mads Mikkelsen i filmen 'Doctor Strange' Foto: Scanpix

Og faktisk kan selv helt store verdensstjerner som Mads Mikkelsen også blive ramt af generthed, når de møder kendte. For nyligt mødte han nemlig supersprinteren Usain Bolt, og så var det Mikkelsens tur til at blive nervøs:

- Der kom jeg til at sige noget meget irriterende noget om, at han var fantastisk, og jeg tror også, jeg spyttede, mens jeg sagde det, erkender han grinende.

Mads Mikkelsen er nu indehaver af fire Zulu Awards, som han har vundet gennem tiderne, og han afslørede, at flere af dem står og pynter hjemme i vindueskarmen.

Aftenens helt store vinder blev dog sangeren Gulddreng, der vandt hele to priser for "Årets hit" og "Årets Nye Navn". 

Du kan se hele Zulu Awards-showet søndag fra klokken 20.25 på TV 2 ZULU.