Rory McIIroy droppede Caroline Wozniacki kort før bryllup: Nu forklarer han hvorfor

16x9
Rory McIlroy og Caroline Wozniacki da alt var godt. Foto: Scanpix

Nu sætter golfstjernen ord på sit brud med Caroline Wozniacki, der skete kort før deres bryllup.

Det skabte store overskrifter, da golfstjernen Rory McIlroy droppede Caroline Wozniacki i 2014.

Alt var ellers klappet og klart. Han havde friet. Hun havde sagt ja. 

Bryllupsinvitationerne var sendt ud. 

Men så ringede han pludselig til den danske tennisstjerne og gjorde det forbi. Ikke ansigt til ansigt, men over telefonen. 

Ville ikke giftes med en berømthed

Og så haglede kritikken ned over Rory McIlroy, da mange følte en sympati for Caroline Wozniacki. Men det er først nu, at Rory McIlroy kommenterer det berømte brud, der sendte en chokbølge gennem sportsverdenen. 

- Jeg troede, at det oplagte valg var at være sammen med en, der var i samme position som mig selv. Men det er det ikke. Man kan aldrig undslippe det og vende tilbage til den virkelige verden, siger Rory McIlroy til Irish Independent og henviser til det jetset-liv, han prøver at frigøre sig fra.

I dag er han forlovet med Erica Stoll, som han mødte, da hun arbejdede for PGA i USA.

- Jeg elsker, at vi var venner før der skete noget romantisk. Vi mødtes, da hun lejede en lejlighed i Palm Beach, og det var forfriskende at være sammen med en, der levede et normalt liv i stedet for at bekymre sig om, at privatflyet var forsinket, siger han.

Telefonopkaldet, der sluttede det hele 

Golfstjernen er ret fåmælt, når det kommer til selve bruddet med Caroline Wozniacki.

- Der er ikke en rigtig måde at slutte et forhold, der har betydet meget for begge parter. Det var mig, den var gal med. Efter bryllupinvitationerne var sendt ud, gik det op for mig, at jeg ikke var klar til det ægteskab. Jeg ønsker Caroline al den glæde, som hun fortjener, og takker hende for de gode stunder, som vi har haft sammen, siger han.

Sådan så det ud, da parret annoncerede deres forlovelse tilbage i 2013.