Mariah Carey efter koncert-kiks: En forfærdelig nytårsaften

Sangerinden udtaler sig nu efter sin problemfyldte optræden nytårsaften.

Tæt på midnat rodede Mariah Carey sig ud i et nytårsshow, der fik den 46-årige popdiva på manges læber. 

Undervejs i minikoncerten kæmpede hun med lydproblemer, og så sang hun ikke altid med på playbacknummeret, der blev fremført på travle Times Square i New York og på live-tv. 

Efterfølgende har sangerinden forholdt sig tavs pånær et tweet med denne tekst:

- Shit happens. Hav et godt og sundt nytår allesammen. Skål for at skabe flere overskrifter i 2017.

Se Mariah Careys optræden i videoen øverst på siden. 

Stoler mindre på andre

Men i et interview med Entertainment Weekly udtaler sangerinden sig nu om episoden, hvor hun også kritiserer dem, hun mener, er ansvarlige for, at det gik så galt.

- Det stopper mig ikke fra at lave et live-event i fremtiden. Men det får mig til at stole mindre på at bruge nogen, der ikke er fra mit eget team, siger Mariah Carey og hentyder til arrangøren Dick Clark Productions (DCP).

Sangerindens manager har tidligere bebrejdet firmaet for et problem med en defekt øresnegl og beskyldt dem for at udnytte situationen for at skaffe mere omtale. Men Dick Clark Productions afviser at påtage sig skylden.

Forfærdelig nytårsaften

Ifølge Mariah Carey ville manden bag firmaet, den amerikanske tv- og radiopersonlighed Dick Clark, som døde som 82-årig i 2012, have været chokeret over hændelsen og aldrig ladet en kunstner gennemgå, hvad hun gjorde. 

Det var virkelig en fantastisk juletid, der blev forvandlet til en forfærdelig nytårsaften

Mariah Carey

Men selv om det var en 'forfærdelig' oplevelse, har hun efterfølgende mødt opbakning fra visse fans, fortæller hun.

- Mine sande fans har været så støttende, og jeg er så taknemmelig over alle dem, der bakkede mig op i medierne efterfølgende, for det var virkelig en fantastisk juletid, der blev forvandlet til en forfærdelig nytårsaften.

Injurierende, skandaløst og absurd

Dick Clark Productions kom søndag med en udtalelse, hvor de benægter, at de bevidst har gjort noget for at få en kunstner til at fremstå dårligt.

- Det er injurierende, skandaløst og ærligt talt absurd. I meget sjældne tilfælde sker der naturligvis tekniske fejl i forbindelse med live-tv, men en indledende undersøgelse viser, at DCP ikke har nogen andel i de udfordringer, der var forbundet med Mariah Careys optræden nytårsaften, lyder det i meddelelsen fra selskabet, der tilføjer:

- Vi vil gerne gøre det klart, at vi har den største respekt for frøken Carey som kunstner, og vi anerkender hendes store bedrifter i branchen.