Popdiva i pinlig nytårsbrøler - og en million mennesker så på

Mariah Carey optrådte på et propfyldt Times Square i New York nytårsaften. Men koncerten gik slet ikke efter planen.

Teknik kan drille, og man kan have en dårlig dag.

Det var muligvis en kombination af de to ting, der gjorde, at Mariah Carey nytårsaften rodede sig ud i en koncertoplevelse, hun nok helst havde været foruden. 

Foran en kæmpe folkeskare på Times Square, og nytårsspændte amerikanske tv-seere, skulle den erfarne 46-årige sangerinde optræde med flere sange kort før midnat. Men efter den første sang begyndte det at gå ned ad bakke.  

Det skriver New York Times

Det vurderes, at cirka en million personer var samlet i det befolkede Manhattan-område for at fejre nytår.

Synger ikke selv

Efter at have fremført 'Auld Lang Syne' skal Mariah Carey synge sit hit 'Emotions', men det er her, det begynder at gå skævt.

Sangerinden virker forvirret over nogle lydproblemer på scenen og fortæller, at de ikke har tjekket lyden på forhånd. Hun synger ganske lidt og prøver i stedet at få publikum til at synge med, mens hun indimellem fremfører noget af koreografien.  

Det bliver bare ikke bedre

Mariah Carey

I det tredje nummer går det bedre med teksten, men her står det i stedet klart, at Mariah Carey mimer til sangen. På et tidspunkt lader hun til at have givet helt op og fjerner mikrofonen fra sin mund, mens stemmen fortsætter med at lyde over højtalerne.

Popdivaen synes tydeligvis ikke selv, at det er gået særlig godt, for hun afslutter den usædvanlige minikoncert med - noget ironisk - at sige: 

- Det bliver bare ikke bedre, hvorefter hun forlader scenen. 

Mariah Carey har efterfølgende skrevet en Twitter-besked med ordene "Shit happens" efterfulgt af både en trist og en grinende smiley samt denne tekst:

- Hav et godt og sundt nytår allesammen. Skål for at skabe flere overskrifter i 2017.