Bekræfter superstjerner deres romance her?

Rygterne har svirret længe, og nu puster Jennifer Lopez og Drake endnu engang til rygtet om deres romance.

Jennifer Lopez og sangkollegaen Drake sparker igen gang i spekulationerne om et forhold. Det gør de med et intimt billede af dem siddende tæt sammen i en sofa, som de begge har lagt op på deres Instagram-profil.

Spekulationerne tog for alvor fat, da de for to uger siden også lagde et billede op af dem sammen på hver deres profil.

Dette billede var taget i Las Vegas, hvor Drake ifølge Jennifer Lopez' tekst til billedet var kommet for at se hendes show.

Billedet lagde begge sangere på deres profiler for to uger siden. Her skrev hun blandt andet hashtagget 'ilovehim' - altså 'jeg elsker ham'.

Efter billedet manede de begge rygterne til jorden med forklaringen om, at de blot arbejdede sammen på et musikprojekt.

Her ses så billedet, som altså igen sparker gang i spekulationerne. Billedet er lagt på begge stjerners Instagram-profil onsdag. 

Hverken Jennifer Lopez eller Drake har skrevet noget til billedet. Her kan du se begge stjerners version.

J-Lo's:

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Og her ses Drakes version:

Ifølge Billboard besøgte den 30-årige sanger Drake Las Vegas for at se 47-årige Jennifer Lopez' show to gange, hvorefter han også inviterede hende til en privat middag på Delilah’s i den vestlige del af Hollywood den 19. december.

De blev fotograferet, da de kørte sammen væk fra restauranten.

Jennifer Lopez har tvillinger på seks år sammen med eksmanden Marc Anthony. Hun blev single i august, efter hun brød med den 29-årige danser Casper Smart.

Den latinamerikanske sangerinde fra New York har fornylig aflyst et ellers planlagt nytårsshow i Miami med begrundelsen, at hun ønskede tid med sin familie.

Den populære canadier Drake, der har storhittet med 'One Dance' og 'Hotline Bling', har tidligere datet sangerinden Rihanna. De har været on and off i syv år.

Ifølge Billboard har fans opdaget, at Rihanna stoppede med at følge Jennifer Lopez på Instagram i løbet af juleferien.