Stjernebesat version af juleklassiker er set millioner af gange

10 millioner har allerede set juleudgaven af Carpool Karaoke.

Det kan næsten ikke undgå at blive et monsterhit.

En video med sangerinden Mariah Carey og tv-værten fra 'The Late, Late Show with James Corden', er blevet set flere millioner gange, siden den dukkede op på YouTube og Facebook torsdag.

Sammen synger de Careys kæmpehit 'All I want for Christmas' fra 1994, og selv om solen tydeligt skinner gennem ruderne, er der julestemning i bilen, der er proppet med pakker og julekæder på bagsædet. 

Men der er også en række overraskelser i videoen - for at toppe julestemningen endnu mere, stemmer et stjernebesat hold i undervejs. Det er hidtil usete optagelser med kendte, som alle tidligere har været med i Carpool Karaoke.

Blandt andre dukker Adele, Nick Jonas, Demi Lovato, Elton John, Selena Gomez, Lady Gaga, Chris Martin fra Coldplay og Red Hot Chilli Peppers op og giver deres version af klassikeren. 

140 millioner har set Adele

Den mest populære Carpool Karaoke-video er fortsat sangerinden Adele, der sammen med James Corden hyggesnakker og synger hendes og andres hits, mens de kører gennem de britiske gader.  

Videoen er set knap 140 millioner gange, siden den dukkede op i januar, og den var med til at gøre bilkaraoke til et fænomen. Øverst på siden kan du se en bid af videoen med Adele. 

En anden populær og lidt mere utraditionel Carpool Karaoke er USA's tidligere førstedame Michelle Obama, der 'får et lift' ved Det Hvide Hus af James Corden. Den er set knap 49 millioner gange.