Mikkel Krygers alternative scoretrick: Det var en kæmpe succes

En hal med rygende pensionister lyder ikke umiddelbart som en ideel date. Men det virkede for Mikkel Kryger, der er vært på et nyt bingoprogram.

Du bør indstille dig på udtryk som 'Gamle Ole', 'to tykke damer' og 'ryst posen', hvis du vil følge tv-værten Mikkel Krygers dating-tip.

- Der var en overgang, hvor jeg inviterede mine dates ud og spille banko. Det var en kæmpe succes. Så havde man noget andet at snakke om og man kunne grine af, hvor skørt det var at sidde i en hal fuld af 500 rygende pensionister, der tyssede på en, når de ikke kunne høre, hvilket nummer der blev råbt op, fortæller han.  

Mikkel Kryger

33 år

Uddannet fra Film og Medievidenskab på Københavns Universitet

Begyndte som vært på The Voice TV i 2005 

Er blandt andet kendt som vært i 'Go' morgen Danmark' og 'Voice junior'

Fra 3. december er han vært på lørdagsprogrammet 'Fuld plade'

Den 33-årige vært har i dag både kæreste og barn, men dengang han var i starten af tyverne, havde han opdaget en hal på Østerbro i København, hvor man kunne dukke op og være med til spillene. 

Og hvordan reagerede Mikkel Krygers dates så på den alternative idé?

- De skulle lige over tanken først, og så tror jeg, de syntes, det var skidesjovt. Man sidder jo og bliver bidt af det og håber, man får banko, siger han. 

Behøver ikke være kedeligt

Og fra banko til bingo - nu får Mikkel Kryger snart de velkendte tal at se igen, når han skal være vært på lørdagsprogrammet 'Fuld Plade', der kombinerer bingoplader i stuerne med videnskab og eksperimenter fra to eksperter. 

Fuld Plade'

Mikkel Kryger er vært på videnskabs- og bingoprogrammet 'Fuld Plade'. 

Her får han følgeskab af science-nørderne Kasper Berthelsen og Søren Storm, der trækker bingotal med naturvidenskabelige eksperimenter.

Seere kan spille med, og der spilles om både én og to rækker samt pladen fuld.

Der er premiere klokken 20.30 den 3. december. 

- Der gemmer sig rigtig mange tal i fysik og kemi, og jeg synes, det er en sjov idé at putte læring og oplysning ind i et underholdningsprogram. Det behøver ikke at være kedeligt og foregå ved en tavle i et klasselokale, siger Mikkel Kryger, der samtidig fortsætter som 'Go' morgen Danmark'-vært. 

Han fortæller også, at han ikke var særlig god til matematik eller fysik-kemi under skoletiden.

- Det interesserede mig ikke særlig meget, men når man så får det serveret på den her måde, så er det lige pludselig spændende. Det var sådan, jeg ønskede, at mine fysik- og kemitimer så ud - selv om jeg godt ved, det ikke kan være sjov og ballade hele tiden. 

Det er risikabelt at udføre eksperimenter på live-tv, men det er også en del af spændingen, mener tv-værten.

- Nogle af forsøgene er skide farlige. Der er store brag, skumsprøjt eller fyrværkeri, og jeg glæder mig til at være den, der afprøver nogle af tingene, selv om det også er en smule nervepirrende, siger Mikkel Kryger. 

Se 'Fuld plade' 3. december klokken 20.30.