Video går viralt: Er dette Danmarks nye boyband?

I weekenden så boybandet Fuckbois dagens lys under Danish Music Awards. Deres første optræden er allerede gået viralt.

Noget kunne tyde på, at seerne kunne lide, hvad de lørdag aften så på skærmen.

Her fik Danmark nemlig et nyt boyband ved navn Fuckbois bestående af ingen ringere end Gulddreng, Burhan G og Rasmus Bjerg. Trioens optræden fra aftenen er gået viralt, hvor den blandt andet har fået over 6000 likes, 800 kommentarer og knap 400.000 visninger. 

Fuckbois' optrådte i showet med en ny og anderledes udgave af Gulddrengs hit 'Se mig nu', hvor han stikker til andre kunstnere i musikbranchen. I den nye udgave beklager Rasmus Bjerg og Burhan G sig over, at de ikke også var blandt dem, der fik en lille sviner med på vejen. 

Og til det synger Gulddreng:

- Jeg er så ked af, at jeg ikke tog jer med. Vi kunne starte et boyband og ta' afsted. Burhan G har sixpack og Rasmus B har big bag. 

Om de tre har planer om at tage på turné sammen vides ikke. 

Se deres optræden til Danish Music Awards øverst i artiklen.

Vandt publikumspris

Gulddreng har det seneste halve år skabt sig en karriere indenfor musik og har allerede flere hits som 'Model', 'Se mig nu' og 'Drikker for lidt' på gaden.

Han var lørdag aften nomineret til flere priser. Heribandt 'Årets publikumspris', som han også vandt. Prisen adskiller sig ved, at det ikke er en jury men derimod lyttere, der bestemmer udfaldet.

Til at overrække prisen var den 12-årige Mads, der er stor fan af Gulddreng. For som han siger 'uden Gulddreng er der intet guld i hverdagen'.

'Årets Publikumspris' ved Danish Music Awards 2016 overrækkes til Gulddreng af en af de fans, der har stemt på ham.

Hvad siger I, til FuckBois? #DMA16 var en fest! Du kan gense alle højdepunkterne her!

Posted by DMA - Danish Music Awards on Sunday, November 13, 2016