Alle var vilde med Buttenschøns bagdel: Den gør ting, jeg ikke troede, den kunne

Af en musiker, der altid går i hængerøvsbukser, fik Thomas Buttenschøn udsædvanligt mange komplimenter for sin bagdel i fredagens 'Vild med dans'.

Dommer Britt Bendixen kunne lide, hvad hun så. Vært Sarah Grünewald kunne lide, hvad hun så. Det samme kunne Thomas Buttenschøns dansepartner Mie Martha Moltke. 

I fredagens udgave af 'Vild med dans' var Thomas Buttenschøn nemlig et kæmpe samtaleemne både på og bagom skærmen.

- Den der lille frække numse. Altså, vidunderligt!, sagde Britt Bendixen blandt andet til musikeren.

Og så stor opmærksomhed om sin bagdel er Thomas Buttenschøn langt fra vant til.

- Jeg har indtil for ganske nylig altid bare haft hængerøvsbukser på, og så er der lige pludselig så mange, der kan se den og kommenterer på den. Jeg tror, at jeg skal tilbage til hængerøvsbukser, sagde han til TV 2 efter programmet, mens Mie Martha Moltke straks supplerede:

- Øh, nej.

Heftig udvikling for bagdelen

Mie Martha Moltke forklarede i stedet, hvad det er, der pludselig er sket med den nu berømte bagdel i den måneds tid, hun har haft fornøjelsen af Buttenschøn i træningslokalet.

- Det er en rimelig heftig udvikling, den bagdel har haft. Fra noget man ikke lagde til, og der ikke var ret meget bevægelse i, til at du i sidste uge knækkede en eller anden kode og begyndte at gøre ting med den, jeg ikke troede den kunne. Så vågnede bagdelen, og jeg er vild med det, sagde hun.

I alt 16 point og en samlet tredjeplads i fredagens felt blev det til for Thomas Buttenschøn og Mie Martha Moltke.