Se listen: Her er nutidens mest spektakulære kongelige skilsmisser

Det rystede den britiske befolkning, da prins Charles og Diana blev skilt, men en række andre kongelige har også chokeret med deres skilsmisser.

- Der var tre af os i dette ægteskab, så det blev lidt overfyldt! Mange husker den mindeværdige sætning, der kom fra prinsesse Diana i et tv-interview med BBC i 1995, hvor hun uden omsvøb fortalte, at hendes mand, prins Charles, havde været hende utro.

Siden 1992 havde hun og prins Charles været seperaret, men ifølge mange britiske medier blev prinsesse Dianas interview den udløsende faktor, der medførte, at dronning Elizabeth langt om længe gav sit samtykke til en skilsmisse mellem de to.

Og søndag er det præcis 20 år siden, at en af verdens mest omtalte skilsmisser gik endeligt igennem. Prins Charles og prinsesse Diana var dog hverken de første eller sidste kongelige, der gennemgik en skilsmisse. På listen nedenfor kan du se nogle af de mest spektakulære royale skilsmisser. 

Efter en lang og bitter strid blev den britiske prins Charles og hans hustru til sidst separeret, og søndag er det præcis tyve år siden, at skilsmissen gik endeligt igennem.