Mads Mikkelsen-bommert: Afslører rolle i ny Star Wars-film

16x9
Mads Mikkelsen Foto: BERTRAND LANGLOIS / Scanpix Denmark

- Det var for meget, det er jeg ked af, sagde Mads Mikkelsen i et interview med Sky News, efter han havde talt over sig.

Den danske filmstjerne Mads Mikkelsen skal spille en stor rolle i den kommende Star Wars-film "Rogue One: A Star Wars Story".

Indtil nu har hemmelighedskræmmeriet omkring hvilken rolle, Mads Mikkelsen skal spille, været nærmest en spionfilm værdigt - men i et interview med britiske Sky News kom Mads Mikkelsen selv til at tale over sig rapporterer Soundvenue.

- Jeg læste manuskriptet, og det var virkelig smukt, og Felicity (Jones, red.) spiller denne unge, stærke kvinde, og jeg spiller hendes… far, siger Mads Mikkelsen i interviewet, og allerede mens han siger det, virker det som om, Mads Mikkelsen er klar over, at han nu har talt over sig. Kort forinden har han sagt, at han overhovedet ikke kan sige noget om filmen.

- Det var for meget, det er jeg ked af, siger Mads Mikkelsen - uden dog at virke decideret dybt bedrøvet over sin fortalelse.

Ifølge Soundvenue betyder afsløringen, at det lader til Mads Mikkelsen skal spille Jyn Ersos far i Star Wars-filmen, der får premiere 14. december.

For Mads Mikkelsen er rollen i Star Wars-filmen blot en af mange store internationale filmroller. Han skal også spille skurk i "Doctor Strange".