Nu har du chancen: 'Danmark har talent' vender tilbage

Snart er 'Danmark har talent' slut, og en ny vinder vil blive hyldet. Men talent-showet får endnu en sæson, og du kan tilmelde dig nu.

Anden sæson af 'Danmark har talent' lakker mod enden, og tilbage er kun finalen lørdag aften, hvor den endelig vinder vil løbe med titlen og præmien på 250.000 kroner.

I gennemsnit har omkring 800.000 danskere fulgt talent-showet gennem sæsonen, og det vil TV 2 belønne ved at følge op med endnu en sæson:

- 'Danmark har talent' har haft en fremragende sæson i år, og er igen blevet rigtig godt modtaget af TV2s seere. Derfor glæder vi os selvfølgelig til at invitere dem ombord på endnu en omgang, siger redaktør Thomas Richardt Strøbech og fortsætter.

- Vores finale lørdag aften slår en tyk streg under programmets præmis om, at ægte talent kommer i mange forskellige former og farver.  Og alle vores deltagere fra den yngste på 11 til den ældste på 92 bekræfter i den grad, det vi påstår i vores titel: Danmark HAR talent, konstaterer han.

Talenter søges til sæson tre

Allerede nu opfordres alle danskere med særlige talenter til at melde sig til den kommende sæson tre, og som sædvanlig er grænserne meget vide, både når det gælder alder og talent-genre.

Så er du eller I mellem 8 og 100 år, og er du dygtig til sang, dans, comedy, agility, akrobatik, trylleri eller noget helt syvende, som det kræver ekstra fantasi at forestille sig, kan du tilmelde dig ved at sende en ansøgning til talent@tv2.dk.

- Der findes så mange særlige talenter derude, vi stadig har til gode at møde. Folk, der ikke bare kan underholde, men også imponere, inspirere, få os til at grine eller græde - eller i det mindste bare tænke WTF?!?, siger programredaktør Thomas Richardt Strøbech og tilføjer.

- Vi er sikre på, at næste sæson kan nå helt nye højder, og vi glæder os til at møde alle de kommende medvirkende, lyder det fra TV 2-redaktøren.

Se sæsonfinalen på 'Danmark har talent' lørdag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play