Endnu en populær 'Go' Morgen'-vært holder pause

Ugen efter at Morten Resen stoppede som vært på Go' Morgen Danmark, melder endnu en populær vært, Mikkel Beha Erichsen, ud, at han holder pause.

Fredag måtte seerne tage afsked med Morten Resen, som efter ni år som vært på 'Go' Morgen Danmark' havde brug for en mere normal døgnrytme og lidt ekstra tid sammen med familien.

I denne uge melder endnu en populær morgenvært Mikkel Beha Erichsen så ud, at han har besluttet at holde pause på ubestemt tid.

- Foreløbig lyder min aftale med TV 2 på, at jeg holder en lidt længere pause, så jeg kan få tid til at klippe på programmerne til 'Kurs mod fjerne kyster'. Min kone, Marian, og jeg er jo meget involverede i redigeringsarbejdet, og selv om vi har to dygtige gutter i klipperummet, så bruger vi også meget tid på selv at se alt materialet igennem, fortæller den 49-årige tv-vært og eventyrer til TV 2.

I videoklippet øverst ses Mikkel Beha Erichsen i sin værtsdebut på 'Go' Aften Danmark' d. 11. februar 2008

Slut med at arbejde hele tiden

Selv om man måske kunne forestille sig, at dét at sejle rundt på verdenshavene og opleve det ene eventyr efter det andet, er den rene afslapning, er virkeligheden en anden. I hvert fald når alle oplevelserne skal udmunde i et tv-program.

- De sidste to år har jeg - gjort op i timer - arbejdet altid. Det er svært at overbevise folk om, at det er arbejde, når man sejler rundt ude i Stillehavet, men virkeligheden er, at når vi optager, står vi op hver morgen og tager en mikrofon på som det første, fortæller Mikkel Beha Erichsen, som allerede har indledt sin midlertidige pause i jobbet som morgenvært.

Til marts drager Mikkel og Marian igen ud på eventyr, når de slutter sig til sønnerne Emil og Theis, der på det tidspunkt gør holdt på øen Flores i Indonesien. Rejseplanerne om bord på Havana er derfor endnu en årsag til, at en fast værtstjans på 'Go' Morgen Danmark' er umulig at passe.

Mikkel Beha Erichsen begyndte som vært på 'Go' Aften Danmark' i 2008, hvor han tog over efter Hans Pilgaard. Fra sommeren 2010 har han været vært på 'Go' Morgen Danmark'. Han har dog tidligere holdt pause fra værtstjansen for at lave optagelser til 'Kurs mod fjerne kyster'.

Se premieren på tredje sæson af 'Kurs mod fjerne kyster' tirsdag kl. 20.00 på TV 2 - eller se snigpremieren allerede nu på TV 2 Play