Sådan satte Bjerrehuus en stopper for nøgenbilleder i indbakken

Overentusiastiske brevkassefans fik lov at smage deres egen medicin, efter de kastede deres kærlighed på Suzanne Bjerrehuus.

Man skal tænke sig om, før man lægger sig ud med Suzanne Bjerrehuus - særligt hvis man træder ind i hendes erfaringsarena.

Det måtte en mand erfare, da han en gang sendte et billede af sine ædlere dele til Suzanne Bjerrehuus, som dengang var redaktør på en sexbrevkasse i Ekstra Bladet.

Suzanne Bjerrehuus var - måske stik modsat mandens forventning - ikke begejstret for mandens eller nogle af de mange andre nøgenbilleder hun fik tilsendt, hvorfor hun tog sagen i egen hånd.

- Jeg gik ind til Svend Aage Gade (forhenværende chefredaktør på Ekstra Bladet) og sagde: "Ved du hvad, jeg har tænkt mig at anmelde det - og det er ikke anmelde til politiet. Nej, jeg vil gerne anmelde en af de her tissemænd i Ekstra Bladet", siger Suzanne Bjerrehuus, da hun er på besøg i 'Talkshowet Meyerheim'.

Suzannes spalte er altid åben

Hævnhistorien folder sig ud i klippet øverst i 'Talkshowet Meyerheim', hvor Suzanne Bjerrehuus er gæst i en lidt særlig version af programmet. Michael Meyerheim fejrer nemlig 25 års jubilæum som talkshow-vært. Her er forfatteren en ud fire gæster, der alle var med i første sæson af Michael Meyerheims talkshow 'Meyerheim & Co.'.

De øvrige gæster er Ritt Bjerregaard, Finn Nørbygaard og Tommy Kenter. 

Men historien stopper ikke her. For nøgenbilleder var ikke det eneste, som Suzanne Bjerrehuus måtte døje med i sin tid som sexbrevkasseredaktør. Bladet var også udrustet med en ret kreativ PR-afdeling.

- De lavede sådan nogle kæmpe spisesedler, som stod på gadehjørnerne - og det var sådan noget med 'Suzzanes spalte er altid åben', siger Suzanne Bjerrehuus under interviewet.

Meyerheim var en bedre vært end mig

Den åbenhjertige forfatter har været gæst hos Michael Meyerheim adskillige gange og respekterer ham meget som tv-vært. Dog er hun ret træt af, at Michael Meyerheim et år vandt en værtspris lige for næsen af Bjerrehuus, der selv blev nummer to for sit værtsskab i TV 2-quizzen 'MandagsChancen'.

Hør historien i klippet herunder.

Michael Meyerheims jubilæumsprogram af 'Talkshowet Meyerheim' bliver sendt onsdag aften 20.55 på TV 2 CHARLIE.