Medie har fået adgang til Lemmy Kilmisters dødsattest - afslører dødsårsag

Amerikansk medie har fået adgang til Motörhead-forsangerens dødsattest. Få den nøjagtige dødsårsag her

Rockmusikeren Lemmy Kilmister død 29. december - blot to døgn efter, at han havde fået sin kræftdiagnose.

Kort efter meldte hans band Motörhead ud på dets officielle Facebook-side, at han var død.

Kilmister nåede lige at fylde 70 år på juleaftensdag, og ifølge hans bandkolleger døde han i sit hjem.

- Der er ingen nem måde at fortælle dette på. Vores mægtige, ædle ven Lemmy døde i dag efter en kort kamp mod en ekstremt aggressiv form for kræft, skrev bandet i deres opdatering 29. december, skrev de i et opslag på Facebook.

Man mener, at nedenstående billede er et af de allersidste billeder, der blev taget af Lemmy Kilmister. Trods hans 70 år, ser han ikke helt rask ud. Billedet er taget og lagt på Twitter 15. december - altså to uger før hans død.

Det har hele tiden forlydt, at Lemmy Kilmister døde af en utrolig aggressiv form for kræft, men nu kan TMZ.com altså afsløre den nøjagtige kræfttype.

De har fået adgang til hans dødsattest, som viser, at han døde af prostatakræft. Derudover afslører attesten også, at Lemmy Kilmister havde et dårligt hjerte. 

Han led af kronisk hjertesufficiens, som betyder, at hjertet ikke pumper tilstrækkeligt blod rundt i kroppen.

I 2013 fik han indopereret en pacemaker, fordi han havde uregelmæssig hjerterytme. Men måske er det ikke så mærkeligt, at hans 70-årige krop stod af, for det forlyder, at Lemmy Kilmister havde været ryger i hele 57 år, og at han i store dele af sit liv drak voldsomt meget alkohol.

Livestreamet begravelse

For at ære Kilmister valgte familie og bandet at live-streame hans begravelse på bandets Youtube-kanal. Dermed kunne de tusindvis af fans over hele verden følge med, da han blev begravet.

I invitationer skrev bandet følgende på deres Facebook-siden:

'Familie og de tætteste venner vil deltage i begravelsen, der finder sted på Forest Lawn Memorial Cemetery i Hollywood. Med så lidt plads håber vi, at I ikke møder op på kirkegården... Men vi vil have, at I ALLE er en del af det her, så vi sætter et live-feed op via internettet på Motörheads officielle Youtube-kanal.'

Herunder kan du se, hvilke andre kendte personligheder, der ligger begravet på samme kirkegård.

Marvin Gaye

Marvin Gaye døde i 1. april 1984. Han blev kun 44 år. Foto: Polfoto
Marvin Gaye voksede op i Washington D.C. med sin far, som var præst, sin mor og to søskende - Marvin Gaye var den mellemste. Da den amerikanske soulsanger var 44 år gammel blev han på tragisk vis skuddræbt af sin egen far. Året var 1984.
Marvin Gayes forældre var oppe at skændes, og Marvin Gaye blandede sig for at beskytte sin mor. Det endte med håndgemæng, hvor Marvin Gaye fik skubbet sin far ud af sit værelse. Kort efter vendte faderen tilbage med en .38 revolver og skød ham direkte i hjertet.
Hans mor har efterfølgende udtalt følgende:
- Jeg stod omkring 2,5 meter fra Marvin, da min mand kom ind ad døren til værelset med sin pistol. Min mand sagde ikke noget, han tog bare pistolen og pegede direkte mod Marvin. Jeg skreg, men det gik meget hurtigt. Min mand skød, og Marvin skreg. Jeg forsøgte at løbe.
Marvin Gaye er en af de mest indflydelsesrige, roste og succesfulde kunstnere til dato. Hans plade 'What's Going On' er blevet kåret af magasinet Rolling Stone som det sjette bedste album nogensinde. The Guardian har kåret det som det bedste album nogensinde, mens VH1 har det på top 10-listen.

George Duke

. Foto: Polfoto
George Duke var en amerikansk musiker og producer. Han er formentlig bedst kendt for sit arbejde med Frank Zappa. Men mange danskere kender nok også hans hit 'Reach Out', som blev titelsangen til det populære radioprogram på DR 'Sportslørdag'.
Og faktisk producerede han også Savage Roses comeback-album 'Black Angel' tilbage i 1995.
George Duke døde 5. august 2013 i Los Angeles af kronisk lungekræft og blev altså begravet på Forest Lawn Memorial Park. Han blev 67 år.

Bette Davis

. Foto: Scanpix Danmark
Ruth Elizabeth 'Bette' Davis var en berømt amerikansk skuespillerinde både på film, tv og teater. Hun blev født 5. april 1908 og døde i 1989. Hun anses for at være en af de største skuespillerinder nogensinde i Hollywoods historie. Hendes største succeser er fra de romantiske roller, men hun var også kendt for at spille usympatiske, ironiske figurer.
Bette Davis fik i 1983 konstateret brystkræft, og hun fik fjernet sit bryst. To uger efter operationen blev hun ramt af fire slagtilfælde, hvilket delvist lammede hende i venstre side af hendes ansigt og venstre arm. Det gik også ud over hendes taleevner, men Bette Davis mistede ikke modet og genoptrænede flittigt.
Derfor var det også muligt for hende at have en rolle i blandt andre 'Murder With Mirrors' i 1985 og 'The Whales of August' i 1987.
Bette Davis døde i Frankrig og blev 81 år. Helt indtil hendes død røg hun angiveligt 100 cigaretter om dagen.

Stan Laurel

. Foto: AP
Arthur Stanley Jefferson - bedre kendt som Stan Laurel - blev født i 1890 og døde i 1965 og blev altså 74 år gammel. Han var en britisk-amerikansk skuespiller og var klart bedst kendt for sin rolle som 'Gøg' i duoen 'Gøg og Gokke', som han lavede sammen med kollegaen Oliver Hardy. Sammen medvirkede de i 107 kortfilm og 'almindelige' spillefilm.
Oliver Hardy - Gokke - døde i 1957, og allerede på det tidspunkt var Stan Laurel for syg til at deltage i begravelsen og sagde: 'Babe ville forstå'.
Det forlyder, at folk, der kendte Stan Laurel, sagde, at han blev knust over tabet af sin gode ven og kollega og aldrig rigtig kom sig over det. Han nægtede at optræde på en scene, spille med i film eller lignende uden Oliver Hardy.

Lou Rawls

. Foto: Scanpix Danmark
Louis Allen Rawls blev født i 1935 og døde 6. januar 2006. Han var en amerikansk soul-, jazz- og bluessanger og indspillede i løbet af sin karriere over 60 plader. Derudover var han med i flere film og fjernsynsprogrammer ligesom han lagde stemmer til flere tegnefilm.
Han blev blandt andet kendt som sanger i gruppen Pilgrim Travellers, som også skabte soulsangeren og legenden Sam Cooke.
Frank Sinatra har engang sagt om Lou Rawls, at han 'havde den fineste og originale sangstemme'. Måske var det en af årsagerne til, at Lou Rawls formåede at sælge over 40 millioner plader, inden han døde i 2006.
Kun få måneder før sin død fik han behandling for kræft, som var i både hjernen og lungerne. Han døde med sin kone gennem to år ved sin side på et hospital i Los Angeles.
Her kan du se ham optræde med en anden legende, nemlig Aretha Franklin i Det Hvide Hus under Clintons præsidentperiode.