Han var nomineret til en ZULU Award - men måtte nøjes med en fisk i fjæset

Popstjernen Bro havde en fest til ZULU Awards. Desværre vandt han hverken en ZULU Award eller ZULUs Facebook LIVE-konkurrence.

Mangel på finesse og føling med træklodser var skyld i, at den ZULU Award-nominerede Bro måtte tage den værste straf af alle, da han tabte et spil klodsmajor mod ZULU.

Han blev slået i hovedet med en fisk af ZULUs Facebook LIVE-vært Roald Bergmann. Han vandt heller ikke en ZULU Award - den løb Gulddreng med.

Se Bro tage sin straf i videoen herover.

Bro - der er kendt for ørehængeren 'Hvor er du Bro?' - var en af de mange attraktioner, der havde sagt 'ja' til at spille klodsmajor mod ZULU på Oslobåden.

Hvor er du Basim?

Basim, der havde været med under hele spillet, flygtede dog hurtigt fra stedet, da fisken kom på bordet. Alligevel slap popstjernen ikke helt.

Se hele seancen herunder på Facebook. Bro og Basim gæster studiet cirka 17 minutter inde.

ZULU vs DE KENDTE - Klodsmajor Showdown 2017. Gæt hvem der vinder den næste leg og vind en kop.

‎Posted by TV 2 ZULU on‎ חמישי 2 פברואר 2017

Værten, Roald Bergmann, fik også selv en fisk i hovedet lidt senere på aftenen, da han spillede mod komikerne Mikkel Klint Thorius, Frederik Rosgaard og Viktor Lander.

Debattør Nikita Klæstrup, sanger Christopher, YouTuber Rasmus Brohave og X-Factor-dommer Mette Lindberg var også nogle af de kendte, der gæstede studiet til en omgang klodsmajor.

ZULU Awards bliver sendt på TV 2 ZULU søndag den 5. februar 20.55.