ZULU Comedy: Her er de bedste danske opfindelser, der ikke er Danmark

16x9
Mette Frederiksen synes den bedste danske opfindelse er...Danmark. Foto: Socialdemokratiet/Presse

Mette synes, Danmark er den bedste danske opfindelse. Det virker lidt dumt.

Nøjagtig som Socialdemokratiet formand Mette Frederiksen bliver vi på ZULU tit spurgt, hvad der egentlig er den bedste danske opfindelse.

Mette Frederiksen, synes, den bedste danske opfindelse er Danmark. Det, siger hun, i sin nye kampagne for Socialdemokrakiet.

Birthe og Svend er gået på en velfortjent pension. Det har de og alle danskere ret til når tiden kommer. Vi vil ikke tvinge danskerne til at blive længere på arbejdsmarkedet.

Posted by Socialdemokratiet on Monday, January 9, 2017

Det synes vi ikke. Mest fordi Danmark ikke er en opfindelse. Det låg, som syv studerende på ingeniørstudiet i Aarhus netop har opfundet, så du ikke brænder dig på din to-go-kaffe, er til gengæld en opfindelse. Og den er også dansk.

Så den nominerer ZULU som den bedste danske opfindelse. 

Modsat 'opfindelsen' Danmark, så løser låget et reelt problem blandt alle os, der konsekvent glemmer, at kaffe er varmt. Og man kan tage patent på låget. Man kan ikke tage patent på Danmark.

Den bedste danske opfindelse kunne såmænd også være en af følgende banebrydende danske opfindelser, som du finder i artiklen herunder. Fx. højtaleren eller hvad med insulin, der dagligt redder millioner af mennesker.