Stormfloden ramte også Twitter: Her er de bedste stormpip

Vandstanden var ildevarslede høj under gårsdagens hundredeårshændelse. Det kunne i den grad mærkes på internettet.

Vejret var forholdsvis problematisk flere steder i landet onsdag. Noget med en stormflod.

Men det var ikke kun vejret, der arbejde på højtryk flere steder i landet. Også de danske medier - inklusiv Zulu - red i den grad med på dommedagsbølgen hele onsdag.

Og så gik Twitter i selvsving:

Stormfloden var nemlig en såkaldt hundredeårshændelse. I hvert fald de steder i landet, hvor vandstanden var så høj, at det angiveligt kun hænder en gang hvert hundrede år.

Det er dog den slags hundredeårshændelse, der kan ske med fire års mellemrum, da det også var tilfældet efter stormen Bodil i 2013 - bare andre steder i landet.

Hvis du ikke var en af de uheldige, der havde travlt med at lægge snadsække og beskytte dit hjem, så var du måske en af dem, der rent faktisk havde tid til at tweete om stormfloden.

Her er det elektronik og hvidevarerforretningen Wupti, der nok er bedst kendt for hashpusheren Wupti-Pede, der besluttede sig for at lukrere lidt på stormfloden:

Heller ikke hos den lokale købmand et sted i nærheden af Twitter-brugeren Peder Hjuler er man for fin til at tjene en skilling på stormfloden: 

Politiko-journalist Thomas Rohde var lynhurtigt til at forudsige titlen på den næste Harry Potter-bog: 

Oversvømmelsen gav også anledning til at tilbyde nødhjælp til medieejerne Ralf Pittelkow og Karen Jesperen fra Den Korte Avis, der tilfældigvis slår deres folder i et af de områder, der onsdag var oversvømmet af vand.