Pludselig blev stemningen smålummer i TV 2-studiet: Den minder mig om en ekskæreste...

I programmet 'Hellas Julestue' bliver stemningen lidt lummer, da hun inviterer Mia Lyhne ind til produktion af julepølser.

Det kan være svært at holde masken i et ellers semi-seriøst setup, når rekvisitterne giver assosiationer til noget helt andet og mere frækt end julepølse.

Det må Hella Joof og Mia Lyhne sande i programmet 'Hellas Julestue', der bliver sendt på den ellers meget lødige kanal TV 2 FRI. Et program, hvor Hella Joof inviterer kendte hjem til sig selv til en omgang uskyldig julehygge - i Mia Lyhnes tilfælde pølsefest.

Den minder om en gammel kæreste, jeg havde.

Hella Joof

I tirsdagens afsnit er omdrejningspunktet Hellas Joofs pølsemaskine. De to damer skal nemlig lave julepølser.

En pølseproduktion starter med, at maskinen skal fyldes med kød, og tarmen skal rulles på. Og allerede der går det galt for Mia Lyhne og Hella Joof. Tarmen ligger nemlig i et vandbad, som en klæbrig, hvid masse, hvor den nemt kan ligne noget andet. Hvis du endnu ikke har forstået hentydningen, så rimer det på skærm.

Men med ordene: "Nu er det jo et juleprogram det her" springer de hurtigt videre til næste trin i pølseproduktionen.

Er det en pølse?

Efter Mia Lyhne har kommet tarmen på maskinen, sætter Hella Joof den i omdrejninger. Men det er ikke meget kød, der kommer i pølsen til at starte med. Tarmen bliver nemlig bare fyldt med luft, mens der løber pølsesaft ud. Men pludselig sker der noget. Ud af maskinen vokser nemlig en stor julepølse.

- Prøv lige at se den - den minder om en gammel kæreste, jeg havde, siger Hella Joof.

- Ja, det ser meget autentisk ud, griner Mia Lyhne.

Hvordan, det ellers ser ud, når et ellers helt uskyldigt juleprogram går galt, kan du se i klippet øverst i artiklen.