Sådan har du aldrig set danske pophits før

Andreas Bo og Christian Fuhlendorff skal forsøge at få Vicki Berlin til at gætte en række populære danske hits - kun ved at gøre brug af skygger.

Martin Brygmann er vært i den nye sæson af underholdningsprogrammet Rundt på gulvet, der har premiere på TV 2 lørdag aften.

I programmet dyster to hold mod hinanden, og på scenen skal komikerne Christian Fuhlendorff og Andreas Bo få deres holdkammerat Vicki Berlin til at gætte titlerne på populære danske pophits – kun ved brug af deres egen skygge.

- I skal få hende til at gætte sangtitler – så mange sangtitler som overhovedet muligt. I får to minutter, og I skal kun skygge jer frem til sangtitlerne, forklarer Martin Brygmann, inden han sætter tiden i gang.

Hit på hit på hit

I skyggespillet får de to mandlige komikere muligheden for at fremføre en lang række danske pophits, heriblandt tv·2-hittet ”De første kærester på Månen”, Thomas Helmig-klassikeren ”Det er mig, der står herude og banker på” og Kim Larsen-singlen ”Papirsklip” fra Midt om natten-albummet.

Som du kan se i videoen øverst i artiklen, kan det være svært at gennemskue, hvilken sang der er tale om, når der ikke må gives nogen ledetråde i form af lyde eller andre hints.

Til sidst i skyggespillet stikker det helt af for Andreas Bo og Christian Fuhlendorff, da de skal skygge sig frem til Shu-bi-duas ”Sexchikane”. Vicki Berlin har mildest talt svært ved at gennemskue, hvad hendes to holdkammerater laver bag skyggevæggen.

Du kan se, hvor mange sange Vicki Berlin får gættet i videoen øverst i artiklen, og husk, at du kan se hele programmet på TV 2 PLAY, hvor du også kan se tidligere sæsoner. 

De tre komikere kæmper mod et hold bestående af Niels Olsen, Lise Baastrup og Ole Boisen.

Se videoen øverst i artiklen.