Vi har IKKE snydt lidt i forvejen: Hvis mad-tv var mere realistisk

Får du præstationsangst i køkkenet af at se for meget mad-tv. Så kan disse komiske tv-klip måske kurere dig.

Man har det med tv-køkkenet, som man har det med Candy Crush. Det virker dumt at spilde sin tid på, men er man først blevet fanget, er det svært at slippe igen.

Og vi kan tilsyneladende ikke få nok af tv-køkkenet, eftersom det fylder en stor del af sendefladen. Simon Talbot er lidt mere træt af tv-køkkenet end de fleste, hvorfor han i mandagens afsnit af 'Simon Talbots Sketch Show' har lavet en mere realistisk udgave af det populære tv-køkken.

Simon talbot er dog ikke den eneste komiker, der har kigget nærmere på tv-køkkenet. Herunder får du tre andre eksempler på, at det i hvert fald ikke behøver at være kedeligt at lave mad på tv. 

Tre komiske udgaver af tv-køkkenet

Sådan laver man flødekartofler mod tyngdekraften

I 2013 var Sidse Babett Knudsen vært til ZULU Comedy Galla. Hun havde inviteret den kendte tv-kok Thomas Herman i studiet til en god gammeldags omgang flødekartofler. Alt forløber helt som normalt - der er ovenikøbet snydt lidt i forvejen - lige bortset fra tyngdekraften.

Spidsfinding ingrediens

Det blev ret meta, da Anders Breinholdt havde inviteret Simon Jul ind i Natholdet, for at stege en bøf. Mens bøffen fik varme kiggede de to nemlig nærmere på en klip fra Go' morgen Danmark, hvor kokken tilsyneladende gjorde brug af en noget alternativ ingrediens.

Go' morgen i Tak for i aften

Komikerparret Mick Øgendahl og Rune Klan har naturligvis også taget tv-køkkenet under kærlig komisk behandling i deres sketchprogram 'Tak for i aften'. Her er de eksempelvis på besøg i Go' morgen Danmark, hvor der skal laves noget med rejer.