Se listen: Fem meget uheldige forsøg på at være ung med de unge

Komiker Simon Talbot er ikke fan af ting og folk, der forsøger at være unge, når de ikke er det. Her får du fem ret uheldige eksempler på netop det.

Simon Talbot adresserer et voksende problem i mandagens afsnit af 'Simon Talbots Sketch Show'. Folk og virksomheder, der forsøger at være ung med de unge med et virkelig uheldigt resultat til følge.

I klippet herover kan du se, hvordan Simon Talbot forestiller til 'TV 2 NEWS Homie'. Med andre ord, hvis TV 2 NEWS pludselig satsede alt troværdighed for at ramme en yngre målgruppe.

Natholdet kunne i sidste uge konstatere, at det heldigvis stadig er far-jokes, der trender på nyhederne.

Det har dog ikke været helt umuligt at støve fem ret uheldige eksempler på den ærgerlige manøvre op. Her får du fem uheldige forsøg på at være ung med de unge.

1. FBI forsøger sig med alternativ angrebsstrategi

For nyligt greb selveste FBI, som er den tværstatslige politiinstans i USA, chancen med en ret alternativ angrebsstrategi mod radikalisering af unge.

Resultatet var en computerspil 'Slippery Slope'. Her gælder det om at styre en ged gennem nogle forhindringer uden sammenstød. Skulle du alligevel ramle ind i en forhindring, er du død. 

Lyder det fedt? Det er det ikke - og det er også svært at se, hvorfor det skulle afradikalisere nogen. Sådan lyder konklusionen fra TV 2s techekspert, der har testet spillet. Hvorvidt det på længere bane alligevel har en indflydelse på de unge, må tiden vise. FBI skal da have kudos for forsøget.

2. For gammel til klubben

Forleden måtte Paul McCartney - tidligere sanger i The Beatles og ophavsmand til hits som 'Let It Be' og 'Live and Let Die', hvis du skulle være i tvivl - afvist i døren til rapperen Tygas efterfest i forbindelse med Grammy-uddelingen. Noget tyder på, at dørmanden simpelthen ikke anede, hvem Paul McCartney var. McCartney havde ellers både multikunstneren Beck og trommeslager i Foo Foghters Taylor Hawkings med i sit slæng. Men lige lidt hjalp det. 

Altså kan man konstatere, at de tre aldrende musikanter måske er blevet lidt for gamle til den der klubscene. Måske skulle de i stedet hænge ud med nogle på deres egen alder frem for unge fremadstormende rappere. Elton John måske.

3. Tåkrummende reklamer

Det er heller ikke altid, at reklamevirksomhederne rammer helt rigtigt, når de henvender sig til unge. Det bedste eksempel er måske Arlas Smælk-reklame, som Talbot også kommer kort omkring i sin sketch. Men sportskæden Intersport gjorde også for nyligt en ret dårligt forsøg.

Se med i reklamen herover og dedøm selv, om du kan undgå at krumme tæer.

4. PET søger hipster

PET var i foråret på jagt efter en helt særlig type til jobbet som efterforskningsmedarbejder.
PET var i foråret på jagt efter en helt særlig type til jobbet som efterforskningsmedarbejder. Foto: Sreenshot / PET

FBI er ikke den eneste ordensinstans, der har haft uheldig omgang med den unge målgruppe. I flere omgange har PET søgt med lys og lygte efter....ja, en hipster. Eller det kunne man foranlediges til at tro, når man kaster et blik på det billede, som de har valgt til jobopslaget.

Selve opslaget virkede egentlig professionelt nok, men billedet gjorde, at opslaget fik en tur rundt i mediemøllen med god grund. 

5. Uffe Elbæk generelt

Lederen af det politiske midterparti Alternativet, Uffe Elbæk, er altid ung med de unge. Ikke nok med at han gør aktivt brug af et ungt sprogbrug med udtryk som 'crazy' og 'fucking serious business', så er han også altid klædt i det seneste fra statements-sweatre eller bare det nyeste fra udstillingsvinduet i Wood Wood. 

Er det for meget? Måske - det er i hvert fald ungt. 

Næste afsnit af 'Simon Talbots Sketch Show' kan du se i aften klokken 21.00 på TV 2 ZULU. Eller du kan fange det allerede nu på TV 2 PLAY.