Sygdom: Linie 3-stjerne bliver en af 'Ørkenens Sønner'

Ørkenens Sønner er ramt af sygdom. Derfor får de nu assistance fra deres 'konkurrenter' i Linie 3.

- Asger Reher, der i Ørkenens Sønner sammenhænge bl.a. udfylder rollerne som Fjærtomanen, Grosserer Pikkerup, Kong Christian IV og en lang række andre roller, har måttet bøje sig for en stædig og vedholdende lungebetændelse med efterfølgende dehydrering og træthed.

Sådan skriver 'Ørkenens Sønner' på deres Facebook-side. Asger Reher har måttet holde en pause, som hans læge har påpudt ham.

- Kort sagt har Asgers læge påbudt, at han holder pause fra scenen lige nu, hvor Ørkenens Sønner mangler at afvikle de to sidste uger af forestillingen: Een gang til for Prins Knud, skriver de. 

Men Ørkenens Sønner vil ikke aflyse deres sidste to uger på turneen. 

'Ørkenens sønner' på hente hjælp fra deres 'fjender' i 'Linje 3'.
'Ørkenens sønner' på hente hjælp fra deres 'fjender' i 'Linje 3'. Foto: Søren Bidstrup / Scanpix Denmark

Hjælp fra 'fjenderne'

Derfor har de fået hjælp fra Linie 3. 

- Ørkenens Sønner har ikke ønsket at aflyse de to sidste ugers forestillinger, men har i stedet allieret sig med en ven helt tilbage fra skuespillerelevskolen i Århus; ingen ringere end Anders Bircow.

Ifølge 'Ørkenens sønner' er Anders Bircow mere end i stand til at overtage Asger Rehers roller. 

- Asger og Anders har talt sammen om rollen og Asger har videregivet adskillige fif om fjærtomanens hemmeligheder og Anders har desuden benyttet vinterferien til prøver med de øvrige spillere, skriver de på Facebook. 

Det er Asger Reher, der har fået påbud om at holde sig fra scenen.
Det er Asger Reher, der har fået påbud om at holde sig fra scenen. Foto: ADRIAN JOACHIM / POLFOTO

Og Anders Bircow var mere end glad for at hoppe ind som stand in i en anden komikerkvartet.

- Da Anders hørte om situationen, var han med det samme klar til at hjælpe en kollega. Anders flyttede rundt på nogle ting, fik et manuskript og en dvd-optagelse af forestillingen og så er vinter’ferien’ gået med prøver om dagen og læsning/dvd-sening om aftenen.

Der står intet om de andre to i beskeden på Facebook-siden. Vi er altså ikke i stand til at svare på spørgsmålet: Hvor er de to andre?

Anders Bircow står klar til at overtage Asger Rehens roller i 'Ørkenens sønner's show.
Anders Bircow står klar til at overtage Asger Rehens roller i 'Ørkenens sønner's show. Foto: David Leth Williams / Scanpix Denmark

Øverst i artiklen kan du se et klip fra 'Linie 3 Live - et helt forrygende come back show'. Hele showet kan du se på TV 2 PLAY her.