Her er deltagerne i 'Vild med dans' 2019

16x9
Den tidligere professionelle bokser Mikkel Kessler og bordtennisspilleren Michael Maze er med i næste sæson af 'Vild med dans'. Foto: Scanpix Denmark

Her kan du lære deltagerne i årets 'Vild med dans' bedre at kende.

En række kendte ansigter har sagt ja til at kaste sig ud i en dyst på dansegulvet i efteråret 2019.

Det sker, når 'Vild med dans' vender tilbage.

Sidste år kunne skuespilleren Simon Stenspil og den professionelle danser Asta Björk kalde sig vindere af programmet efter 12 fredage på dansegulvet.

Hvem, der kommer til at løfte trofæet i den 16. sæson af 'Vild med dans', vil tiden vise.

Herunder kan du læse meget mere om dette års nydansere. Artiklen opdateres, når nye navne bliver afsløret.

'Vild med dans' bliver vist på TV 2 til efteråret.

Mikkel Kessler

Bokseren Mikkel Kessler har vundet en række titler som WBA supermellemvægt, WBC supermellemvægt, WBC International supermellemvægt og IBA supermellemvægt.
Bokseren Mikkel Kessler har vundet en række titler som WBA supermellemvægt, WBC supermellemvægt, WBC International supermellemvægt og IBA supermellemvægt. Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Den 40-årige sportsmand Mikkel Kessler går også under navnet 'The Viking Warrior'.

Han begyndte at bokse professionelt i 1998. Men allerede som amatør hev han en række sejre hjem, og som 16-årig vandt han junior-EM.

Han har siden sikret sig VM-titler fra de to største bokseforbund World Boxing Association, WBA, og World Boxing Council, WBC.

Efter 49 kampe, 46 sejre og 35 knockouts stoppede han boksekarrieren i 2013.

Privat er han gift med Lea Hvidt Kessler, og sammen har de børnene Romeo, Rosa-Lia og en lille søn, der kom til verden den 26. april 2019.

Læs mere om Mikkel Kessler i 'Vild med dans' 2019 lige her.

Coco O.

Sangerinden Coco O. har under navnet Quadron ligget nummer tre i Danmark og nummer 115 på den amerikanske hitliste med albummet Avalanche sammen med den anden halvdel af duoen, Robin Hannibal.
Sangerinden Coco O. har under navnet Quadron ligget nummer tre i Danmark og nummer 115 på den amerikanske hitliste med albummet Avalanche sammen med den anden halvdel af duoen, Robin Hannibal. Foto: Rasmus Weng Karlsen

Sangerinden Coco O. har arbejdet sammen med helt store amerikanske navne som Kendrick Lamar og Pharrell Williams.

I seks år boede den 31-årige københavner i Los Angeles, hvor hun var en del af den elektroniske soulduo Quadron sammen med produceren Robin Hannibal.

Quadron har udgivet i alt to albums og sangen 'Hey Love' blev kåret til 'Ugens Uundgåelige' af P3.

Coco O. arbejder for tiden på materiale til sin første soloudgivelse.

Læs mere om Coco O. i 'Vild med dans' lige her.

Michael Maze

 I 2010 var Michael Maze nummer otte på verdensranglisten. Her dyster han til VM i bordtennis i 2014.
I 2010 var Michael Maze nummer otte på verdensranglisten. Her dyster han til VM i bordtennis i 2014. Foto: Yuya Shino / Scanpix Denmark

Han har svinget bordtennisbattet, siden han var seks år, og Michael Maze fik sit store gennembrud i begyndelsen af 00'erne.

Her hev den venstrehåndede sportsmand medaljer hjem til både OL, EM og VM.

Som 22-årig var Michael Maze Danmarks bedste bordtennisspiller nogensinde målt på international succes.

I 2016 blev karrieren sat på pause, men den 37-årige sportsmand planlægger et comeback til OL i Tokyo i 2020.

Læs mere om Michael Maze i 'Vild med dans' 2019 lige her.

Birgit Aaby

Birgit Aaby blev den første kvindelige direktør i en professionel dansk fodboldklub, da hun i 2011 indtog chefstolen i Lyngby Boldklub.
Birgit Aaby blev den første kvindelige direktør i en professionel dansk fodboldklub, da hun i 2011 indtog chefstolen i Lyngby Boldklub. Foto: Anne Bæk / Scanpix Denmark

Den 51-årige erhvervskvinde Birgit Aaby er i folkemunde kendt som 'Rengøringsdronningen'. I 1998 grundlagde hun nemlig rengøringsvirksomheden Combi Service.

Hun er ikke længere direktør, men ejer i dag 80 procent af forretningen, der tæller over 200 medarbejdere. Derudover har hun investeret i 18 virksomheder, som hun bruger sin tid på.

Hun var den første kvindelige direktør i en professionel dansk fodboldklub, da hun i 2011 i et år indtog chefstolen i Lyngby Boldklub.

Birgit Aaby blev for alvor kendt i den brede offentlighed, da hun fra 2014 til 2017 medvirkede i iværksætterprogrammet 'Løvens hule' på DR.

Læs mere om Birgit Aaby i 'Vild med dans' lige her.

Jakob Fauerby

Jakob Fauerby var i 2018 både vært ved Bodilprisen og Reumertuddelingen som en del af trioen Platt-Form.
Jakob Fauerby var i 2018 både vært ved Bodilprisen og Reumertuddelingen som en del af trioen Platt-Form. Foto: Privatfoto.

Han er vild med satire. Både når det handler om at instruere og at udføre det selv. Den 41-årige skuespiller Jakob Fauerby er en del af den danske satiretrio Platt-Form, som også skuespillerne Laus Høybye og Mille Lehfeldt hører under.

Derudover er han instruktør på Dragsholmrevyen.

I 2002 blev Jakob Fauerby optaget på Statens Teaterskole, og han har siden medvirket i serier som 'Dicte', 'Rita' og 'Ditte & Louise' og film som 'Sorte Kugler' og 'Klassefesten 3'.

Skuespillerens dansepartner for den kommende sæson er allerede offentliggjort - han skal nemlig danse sammen med Silas Holst. Det er første gang i dansk 'Vild med dans', at to personer af samme køn danner par.

Læs mere om Jakob Fauerby i 'Vild med dans' lige her.

Oscar Bjerrehuus

Oscar Bjerrehuus har siden 2018 været model under Unique Models. Det er det samme bureau som hans far, Oliver Bjerrehuus, hører under.
Oscar Bjerrehuus har siden 2018 været model under Unique Models. Det er det samme bureau som hans far, Oliver Bjerrehuus, hører under. Foto: Unique Models

Måske kan du genkende hans træk? Den 18-årige model Oscar Bjerrehuus har nemlig en kendt far i samme branche.

Han er søn af den tidligere topmodel Oliver Bjerrehuus, der også selv har deltaget i 'Vild med dans' tilbage i 2008.

Oscar Bjerrehuus blev signet af Unique Models i 2018, og han har været model for Lindbergh. Samme år medvirkede han i DR3-serien 'Mere voksen end Bjerrehuus'.

Derudover er han netop blevet student fra Rysensteen Gymnasium med et 7-tal i mundtlig spansk, og Oscar Bjerrehuus vil bruge tiden efter gymnasiet på modeljobs og på at være dj.

Læs mere om Oscar Bjerrehuus i 'Vild med dans' lige her.

Neel Rønholt

Neel Rønholt er blandt andet kendt for roller som Sibylle i 'Badehotellet' og som Tinkas plejemor Nille i 'Tinkas Juleeventyr'.
Neel Rønholt er blandt andet kendt for roller som Sibylle i 'Badehotellet' og som Tinkas plejemor Nille i 'Tinkas Juleeventyr'. Foto: Ida Guldbæk Arentsen / Scanpix Denmark

Den 34-årige skuespiller Neel Rønholt har et cv, der går 18 år tilbage. Siden hun spillede Tanja i ''Anja og Viktor - Kærlighed ved første hik 2' i 2001 har hun været en del af den danske filmbranche.

I 2011 blev hun uddannet fra Statens Teaterskole, og hun har blandt andet medvirket i 'Min søsters børn', 'Råzone', 'Kollegiet', 'Mercur', 'Forbrydelsen III' og 'Tinkas Juleeventyr'

Privat er hun forlovet med skuespillerkollegaen Jens Sætter-Lassen. Sammen har de døtrene Ellen på 5 år og Franka på 1,5 år.

Sammen med veninderne Laura Christensen og Julie R. Ølgaard har hun 'Nips-kanalen' på Youtube, hvor man kan følge med i deres hverdagsliv som skuespillere.

Læs mere om Neel Rønholt i 'Vild med dans' lige her.

Umut Sakarya

Umut Sakarya vandt 'Masterchef' sammen med René Dif i 2015.
Umut Sakarya vandt 'Masterchef' sammen med René Dif i 2015. Foto: TV 2/Nordisk Film TV

Den 28-årige fynske kok og restauratør kom til Danmark fra Tyrkiet som ung teenager.

Han er udlært kok på Skovshoved Hotel, og som 18-årig smagte han svinekød for første gang. Umut Sakarya blev så vild med smagen, at han besluttede sig for at starte et 'flæskeimperium'.

Som 24-årig var han derfor med til at åbne 'Grisen' på Nørrebro, der stod bag 'Danmarks bedste bøfsandwich' to år i streg.

Sammen med sangeren René Dif vandt han i 2015 tv-programmet 'Mig og min kok - Masterchef'.

I dag er han indehaver af de københavnske spisehuse Guldkroen, GuldToGo og grillbaren Guldgrillen, og han er blandt andet kendt fra DR3-serien 'Tyrkersvin'.

Læs mere om Umut Sakarya i 'Vild med dans' lige her.